2 милиона евро струва животът на Маги и спокойствието на едно семейство

1
Добави коментар
biserkostadinov
biserkostadinov

Тази неделя, 28 октомври, от 20.00 часа разпадането на фамилия Табакови ще продължи и то съвсем не на шега. Ива /Маргита Гошева/ и Катя /Параскева Джукелова/ обявяват война на своя брат Радослав /Георги Стайков/ и застават на страната на Бранко в избухналия бизнес скандал между двамата мъже. Катя дори стига до там, че разкрива на съпруга си мръсната тайна на своя брат – връзката му със секретарката Лили. Как ще се възползва от тази информация архитект Андонов, каква изненада е подготвил той на Радо и дали последният ще провокира още един скандал в медиите в този деликатен момент предстои да стане ясно в следващите епизоди на „Къде е Маги?”.

Къде е Маги, как се чувства тя и колко струва нейният живот, най-нетърпаливите зрители на bTV ще могат да разберат още в тези два епизода. След дълго чакане семейство Табакови получават мейл с исканата сума за откупа – 2 милиона евро, последван от телефонното обаждане на  Маги, в което тя моли родителите си да дадат исканата сума. Полицията проследява обаждането и тръгва по следите на Маги. Къде ще ги отведат те ще стане ясно в неделя от 20.00 часа.

Любовта, омразата, интригите и изневерите в клана Табакови продължават в нови посоки. Една майка ще чуе от устата на сина си, че е е пълен провал като такава; една сестра ще застане до своя брат; една „приятелка” ще продължи с добронамерените си действия; една жена ще полудее; един мъж ще се предаде, друг ще бъде оневинен от полицията и ще се появи нов заподозрян – пристигналата точно преди изчезването на Маги, Юлия. Какво отвежда полицията до русокосата интригантка, зрителите на bTV ще видят утре вечер.

За феновете на сериала „Къде е Маги?” всяка събота от 13.00 часа bTV ще излъчва повторения на предишните епизоди. Най-нетърпеливите могат да гледат предварително новите епизоди на „Къде е Маги?” на voyo.bg. За всички нови абонати порталът предлага да тестват услугата безплатно за 7 дни още сега.