Директен печат върху сувенири

1
Добави коментар
S360
S360

Ние Ви предлагаме висококачествен директен UV печат върху сувенири и плоскости – уникално за България производствено решение, което измества традиционните сито и тампонен печат с иновация и изцяло нова визия на печат върху сувенири.

Изборът на предлагания от нас директен печат ще Ви позволи да се отличите от конкуренцията, с изключителния си печат върху рекламни материали на миниатюрен текст, с ярки и плътни цветове, възможността да се обезпечи печата върху цветни предмети и плоскости с бяло мастило, допълнителен стил с поставянето на частичен лак и възможността си за задно печатане върху прозрачни материали.

Direct Jet 1024UV печата с UV мастила с отлично качество и изключителна устойчивост на драскане и атмосферни влияния, при разделителна способност до 5760 dpi, с променлив размер на капката между 1.5 и  21 пиколитъра и UV LED 6-канална цветова конфигурация, включително лак и бяло.

Принтера за директен печат е с максимална площ на печат от 254 мм x 610 мм и печата върху материали с дебелина до 150 мм., а благодарение на UV фиксируемите си мастила предлага уникално решение за траен висококачествен директен печат върху сувенири и всякакви други приложения с рекламна цел.

Direct Jet 1024UV е дигитален принтер за директен печат върху рекламни сувенири и различни материали, използващ най-съвременни технологии за осигуряване на богати, пълноцветни изображения директно върху твърди повърхности и рекламни сувенири от:

Пластмаса, плексиглас, дърво, метал, стъкло, кристал, алуминий, неръждаема стомана, камък, месинг, каучук, керамика, кожа, полистирен (стиропор), картон, винил, карбон, CD и DVD дискове и много други…

Принтера за директен печат върху сувенири Direct Jet печата както върху плоски, така и триизмерни обекти с изключително високо качество, а мастилата използвани при печат са с висока плътност и адхезия, като основата на материала за печат не се нуждае от предварително покритие.

Способността на Direct Jet да печата върху множество различни материали, без да е необходимо повърхностно предварително покритие или грунд е още един плюс на директния мастиленоструен принтер, които допълнително подпомага произвеждането на рекламни продукти с високо качество на пълноцветен печат за рекордно кратко време.

С помощта на използвания от нас адхезионен агент, мастилата се фиксират върху изключително трудни повърхностти (например стъкло или неръждаема стомана)