Златна VEGA есен

2
Добави коментар
pgp

Красивата есен разпилява красотата си по земята. Нека да я съберем и да я покажем.

Времето е подходящо да излезем навън и да се порадваме на подареното продължение на лятото. Е, понякога вали, но това е част от вълшебството на есента.

Новата ни игра има за цел да ви даде оптимистично есенно настроение, вдъхновено от пъстротата на този красив сезон и да ви провокира да излезете навън, за да поиграете сред природата.

В тази игра приятелите на VEGATOYS ще имат 3 задачи и наградите ще бъдат 3 – по една за всяка от задачите.

1-ва задача: Напишете коментар, посветен на есента под картинката с надпис “ЗЛАТНА ЕСЕН”, която сме приготвили за Вас. Най- интересните думички и коментари ще бъдат наградени. Жури от ВЕГАТОЙС ще избере победителя!

(Вдъхновението ви ще дойде само ако сте близо до природата)

2-ра задача: Познайте и отговорете на въпроса под втората картинка – От какви дървета са показаните листа? – Правилните отговори ще участват в нашата есенна VEGA томбола. /Участват само коментарите с три правилни отговора/. (Потърсете отговорите в най-близката гора.)

3-та задача: Изпратете снимка на тема „Аз събирам и играя с есенни листа“ – За трета задача е необходимо да качите снимките на стената на VEGATOYS, а ние ще ги качим в албума, от където ще бъде изтеглен победителят. (Добрите снимки стават на открито, когато времето е бодро, а настроението слънчево) 😉

Хайде заедно да създадем един истински, красив и пъстър есенен празник!

Краен срок за участие: 15 Ноември 2012

Победители
Към момента победителите не са известни.

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.