Готвят новия филм за Джеймс Бонд

38
Добави коментар
tvtv.bg
tvtv.bg

Следващата част от киносагата за Джеймс Бонд ще обединява едновременно два филма за агент 007, съобщи електронната версия на британския вестник „Метро“.

Според изданието идеята е предложена на продуцентите на киносагата от сценариста, работили върху 007 координати: Скайфол.

Идеята може да се окаже много успешна. Първо, това ще позволи да бъдат заснети едновременно два филма и значително да се намалят средствата. Второ, ако авторите на новата продукция заинтригуват зрителите, това ще гарантира пълни зали, след като излезе продължението.

Очаква се 24-ият филм за Джеймс Бонд да се появи по кината през 2014 година.

По данни на британски медии Джон Логан вече е започнал работа по сценария. Снимките ще стартират само след няколко месеца в британското „Пайнуд студиос“.

Филмът „007 координати: Скайфол“, който е по кината от 26 октомври, вече поставя рекорди по приходи от първите прожекции. Британски кинокритици казват, че режисьорът Сам Мендес е успял „да вдъхне нов живот в класическата сага“, а също „да заснеме най-добрия филм в цикъла“, който е достоен за „Оскар“ в няколко категории.