Юлиян Константинов напусна ”VIP Brother”

1
Добави коментар
biserkostadinov
biserkostadinov

В студиото пред Ники Кънчев Юлиян заяви, че не е бил с маска. „Къци е всичко това, което един мъж не бива да бъде“, за пореден път каза тенорът. Той избра за двама капитани в седмичната игра Вапцаров и Орлин Павлов.

Тримата номинирани се представиха с различни задачи, като всеки трябваше да се превъплъти в ролята на някой от конкурентите си. Юли стана еротичен модел и под вещото ръководство на Нели Атанасова направи фотосесия.

„Единственото, с което превъзхождам Златка е, че моята гръдна обиколка е по-голяма с около 10 см…. и е естествена“, обясни на шега Юлиян. Нели пък го похвали, че е подходил много сериозно към задачата.

В ролята на оперна певица влезе Никол. Тя успя да научи част от техниките на пеенето заедно с Орлин Горанов, като в крайна сметка влезе в образа на Кармен. „Това е най-трудното нещо, с което съм се занимавала“, заяви Станкулова.

Трета своята роля изигра Златка Димитрова, която стана синоптичка в Нова ТВ, пишат от bliasak.bg. Оказа се, че да чете от аутокю и едновременно с това да посочва картата е трудна задача.