Маникюр вдъхновен от Хелоуин » Красота

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

На 31 октомври отбелязваме Хелоуин. Ние харесваме този празник, защото тогава наблюдаваме изключително креативни идеи по отношение на маскарадни костюми, макиаж и невероятни аксесоари.

Ако сте решили да посрещнете нощта на Вси Светии с ефектна визия, не забравяйте малките детайли. Съветваме ви да поставите финалния акцент с маникюр, който ще прикове вниманието върху вас. Затова днес решихме да ви помогнем с няколко идеи в различна стилистика, подчинена на празника.

Ако сте решили да посетите маскен бал или парти за Хелоуин, поводът изисква зловещо звучене на външния ви вид. Затова когато декорирате ноктите си може да почерпите вдъхновение от известни злокобни герои, черепи, кости, призраци, паяжини и всякакви подходящи мотиви.

Мрачната цветова палитра, тиквеният нюанс на оранжевото и неоновото зелено звучат много подходящо за повода. Възможностите за декорация са безброй. Може да заложите на деликатна рисунка на няколко пръста или да изпъстрите всички нокти със зловещи създания.

Интересен ефект ще постигнете, ако допълните с камъни за нокти или брокат в тъмна гама. Лепенките и печатите с подходящи страховити същества или герои от приказки също са добър избор за атрактивен маникюр.

Автор: Делица Цонева

Вижте още: Дантелен трик за Хелоуин