Какво да носиш с клин

2
Добави коментар
Neznam.bg
Neznam.bg

Какво да носиш с клин

Както и преди сме казвали Клинът е необходим за всеки гардероб. Затова днес ти даваме няколко идеи с какво да го съчетаеш, за да си още по-неотразима.

Мини

Клиновете и мини полите са забележително дуо. Клиновете окуражават всички дами, които имат красиви крака, но се боят да ги покажат. Избери цвят, който се съчетава с топа ти, и помни, че по-тъмните цветове, винаги те правят по-привлекателна.

 

Дълга фланела

Дълга фланелка и клин е много небрежна и същевременно секси комбинация. Фланелата може да покрива цялото дупе, а може да стига и до средата, изборът е твой, само не забравяй да го съобразиш с вида на тялото ти. Обърни внимание и на материите – тънката фланела ще отива с тънък клин и обратното – дебела фланела с по-плътен клин.

 

Туника

Със секси туника и клин винаги ще привлечеш погледите. А и напоследък туниките станаха толкова популярни, че сме убедени, че имаш поне една в гардероба. Тук клинът може да е страхотен акцент, ако облечеш черна туника, черни ботуши и цветен клин – червен или лилав, например.

 

Равни обувки

Високите токчета  в комбинация с клин изглеждат малко ретро. По-добре заложи на равни обувки (пантофки, боти, ботуши). Така лесно ще съчетаеш клина, а и ще ти е много по-лесно да изкараш дългия работен/учебен ден.