Няма нищо по-хубаво от чаша горещо кафе

2
Добави коментар
tomislavsavov
tomislavsavov

Хората, които ме познават, знаят, че кафето е едно от любимите ми неща. Без него денят ми не почва, не минава и не свършва. Обичам да е ароматно, истинско и силно. И в големи дози. И ако може да има кафе машини навсякъде, за да съм сигурна, че няма да остана без наркотика си. С две думи – тежък случай! И понеже Коледа наближава, мисля, че вече знам какво ще прибавя към Коледния списък с подаръци…

Handpress Auto е брилянтна, малка машинка за еспресо. За кола.

Да, да, правилно ме разбрахте, можете да си направите кафето директно в колата. Всичко, от което се нуждаете, е вода, капсула кафе и запалката на колата, където да включите това малко чудо. Вече няма да ви се налага да слизате от колата си, да спирате по бензиностанции и да пиете кафе със съмнително качество. Задръстванията на път за офиса ще се превърнат в прекрасен повод да си направите едно еспресо и да му се насладите, а също така да се събудите.

Включвате в запалката, добавяте вода и специалните пакетчета селектирано кафе, изчаквате сигнала и скъпоценната течност потича. Handpresso Auto е с мощност от около 140W и са му необходими около 2 минути, за да загрее. Благодарение на  налягане от 16 бара ще получите прекрасен и гъст каймак заедно с чашата горещо кафе. Устройството тежи малко под 1 кг, компактно е и е проектирано така, че да може да се сложи в поставка за чаша във вашата кола. 

Цената на Handpresso Auto е €149. Ако искате в допълнение кутия с 18 дози кафе, трябва да доплатите около €8. Ако пък искате да се поглезите, можете да си поръчате специалния комплект, който включва кутия поставка за машината, две нечупливи чаши и салфетки. Цената на този сет е €189.

На всички любители на кафето горещо препоръчвам да посетят www.handpresso.com. Има още доста интересни и полезни машинки. А Дядо Коледа да си води бележки!

Снимки: handpresso.com

Facebook

Повечето ми познати ме наричат Силвето. Завърших ЧПГ Банкер, специалност „Банково и застрахователно дело“. Така и не се реализирах на това поприще. В момента съм Офис Мениджър в голяма българо-немска компания. Винаги съм намирала удоволствие в писането и го правя точно поради тази причина – заради самото удоволствието.