Стилът на звездните дъщери

1
Добави коментар
biserkostadinov
biserkostadinov

Кои са най-стилните дъщери на звездите? В светските среди отдавна се разхождат мини модни икони, които впечатляват още от съвсем мънички със свой стил, разбира се, не без помощта на звездните им майки. Стилът на звездните дъщери.

Кои са най-стилните дъщери на звездите?

Редом с множеството класации за „най-добре облечени“ и „най-стилни“ знаменитости, вървят и класациите с мини модните икони. В последните няколко години Сури Круз – дъщеричката на Том Круз и Кейти Холмс редовно е в челните места за „най-добре облечени деца на звездите“. Харпър Севън Бекъм може да е още бебе, но вече може да се похвали със завиден стил, разбира се, създаден от супер елегантната й майка Вики Бекъм. Лурдес Мария Чиконе Леон (Лола) е вече тийнейджърка и с мама Мадона са в звездна комбина по отношение на стила. Шайло Джоли-Пит се роди като уникално красиво малко ангелче, а с годините заложи на момчешкия стил в облеклото (къде сама, къде с главното участие на небезизвестните й родители Анджелина Джоли и Брад Пит) и заприлича на „бойно хлапе“. Вайълет Афлек – дъщеричката на Дженифър Гарднър и Бен Афлек е истински мини модел – расте висока и стройна и е облечена по последна мода.

Ето ги 5-те най-стилни звездни дъщери в нашата импровизирана класация:

Сури Круз – мини модна икона

6-годишната Сури Круз е истинска мини модна икона. От малка ходи с елегантни роклички, ефектни аксесоари, обувки на токчета и червило. Дори понякога да е прекалено, предвид крехката й възраст, но никой не отрича, че малката сладурана е стилна госпожица.

  Харпър Севън Бекъм – най-стилното бебе

Харпър Севън Бекъм е едва на годинка, но с майка като Вики Бекъм, няма как веднага да не се превърне в най-стилното звездно бебе. Често облечени в еднакви цветове, те са любима двойка на папараците, модните критици и разбира се, на нас.

 

Лурдес Мария Чиконе Леон (Лола) – звездната тийн икона

16-годишната Лурдес Мария Чиконе Леон няма как да е обикновена тийнейджърка. Все пак майка й е самото „материално момиче“ Мадона. Екзотичното излъчване, наследено от баща й, дързостта от майка й и собствената й тийн лудост, правят стилът на Лола уникален във всичките значения на думата. Не случайно вече има собствена колекция за тийнейджъри.

  Шайло Джоли-Пит с момчешки стил

6-годишната Шайло Джоли-Пит се роди като нежно и красиво малко ангелче, което имаше потенциал да стане елегантна малка дама. Но, уви… Стилът на Шайло Джоли-Пит е типично момчешки (смъкнати панталони, вратовръзки, ризи, тениски, блейзери) и е к7ато мини копие на Брад Пит вместо на прекрасната си майка Анджелина Джоли. Самата Анджи казва, че оставя малката Шайло сама да изразява стила си.

 

Вайълет Афлек – мини модел в действие

6-годишната Вайълет Афлек е усмихната и лъчезарна като майка си Дженифър Гарднър. Шампионка по карате, висока и стройна, малката сладурана прилича на модел, особено като облече любимите си роклички и балетни пантофки.

31.10.2012/Биляна Божилова