Възстановяване след раждане: Йога със Светла Иванова » ПОТАЙНОСТИ

4
Добави коментар
svetla58
svetla58

След „Моята програма – Йога за бъдещи майки“ Светла Иванова направи и диск „Моята програма – Йога за възстановяване след раждане“. Това са личните програми за добра форма по време на бременност и след раждане на певицата и писателка Светла Иванова.

Тя се занимава с хата йога от 15-годишна. Заради дългогодишната й практика, приноса в популяризирането на системата, както и личните й постижения в тази област, често е канена за съдия и почетен патрон на йога турнири, включително на първото европейско първенство по йога, проведено у нас.

Вторият диск „Моята програма – Йога за възстановяване след раждане“ е идеален и за всички жени, които искат да поддържат добра форма с йога независимо от възрастта. Програмата е подходяща и за майки и жени, които никога не са се занимавали с йога. Практиките ще ви помогнат да премахнете излишните килограми, да стегнете коремните, тазовите мускули, да подобрите гъвкавостта на гръбнака, а и изобщо на цялото тяло.

Втората програма е разделена на отделни части, които могат да се комбинират по между си, или да се правят според нуждите и времето, с което разполагате. Първата част е основната самостоятелна йога програма, подходяща за всички жени. Това ще е само вашето лично време, в което да се възстановите чрез асани – така се наричат упражненията в йога. Втората част включва упражнения с елементи на йога с вашето бебе. Тя е за моментите, в които нямате възможност да се отделите от него, но ще ги използвате за ударно стягане на най-променените от бременността части от тялото и крайниците, а именно – ханш, бедра и корем.

Накрая е дишането и релаксацията, които ще ви помогнат да се заредите с енергия и да премахнете напрежението, умората и стреса. Предстои ви един приятен час физическо натоварване и духовно и психическо разтоварване.

Дискът издава издателство „Сиела“. С подкрепата на „Ивентас“, верига магазини „И за мама“, магазин „За бебо“ . В момента програмата може все още да се намери в някои от павилионите за вестници и списания на преферциална цена , а след края на месец ноември ще се предлага само в книжарниците. Програмите са консултирани с нужните специалисти и йога-инструктори.