Пробуди ли се?!

42
Добави коментар
imass
imass

Почти 10 сутринта е… някои още спят, други са буднои от ранни зори! Не там е въпроса… не е важно кой кога си ляга и кога се събужда, а КАК и до КОЛКО е буден той?
Знаеш ли какъв празник беше вчера? Каква е историята му и защо празнуваш? Защото е Хелоуин и е забавно да се разкарваш с маска и костюм и да се напиеш? Да, забавно е 🙂 Всеки има право да се забавлява по свой, собствен начин!
Улиците и събитията в социалните мрежи бълваха плакати и призиви за прекарване на празника в най-добрата и уютна, тематична обстановка! Вероятно, не са останали празни.
А знаеш ли какъв празник е днес? Каква е историята му и защо не празнуваш?
Аз не видях един плакат по улицата, нито събитие, което ме приканва и напомня какъв празник е днес! НЕ, излъгах, видях само 1, но на видео клип (този, който е под статията).
Във всеки от нас, спи по един будител. В повечето от нас, той спи дълго и дълбоко. Спи по 364 дни… на 365-тия (1-ви ноември) той става, само за да ни покаже, че още не е мъртъв и на другия ден си ляга отново, да прекара следващите 364 дни в сън!
Колко дълго и дълбоко спи будителят в теб?
Тези дни, мои приятели стартираха инициативата Пробуждането на България! Един от тях е момчето, от въпросния клип – доло. Вие можете да пробудите спящия във вас будител за повече от 1 ден! Тази страница може да Ви помогне да го направите, ако имате желание!
В албумите и на стената и, ще намерите всичко необходима за това!

About get_peaceСтанимир Георгиев (get_peace) изпълнява ролята на маркетиг специалист, уеб и графичен дизайнер и уеб мастър за редица агенции. С над 10 години опит в онлайн сферата, днес той събира малък екип от специалисти и разширява и синхронизира дейностите си с тях, целейки да предсави на клиентите си максимално удобство и възможности за управление на техните бизнес и лични проекти.
Виж портфолиото му