Андреа засне нова гореща фотосесия

2
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Tweet

Pin It

Тези дни Андреа представи ексклузивни кадри от новата си фотосесия, заснета по време на снимките на видеото „Искам, искам“.

Харесай страницата ни във Facebook

Това е нейният подарък към многобройните й почитатели, дни преди премиерата на лентата в ефира на телевизия „Планета“, информира сайтът на медията.

Фотосите определено провокират вниманието и очароват със своя екстравагантен стил, изчистени линии и сексапил. Това ще бъдат акцентите и в предстоящия клип на певицата, за който самата тя издаде, че ще е арт продукт, но няма да липсват и „по-хард кадри“.

Във видеото, реализирано от режисьорът Станислав Христов – Стенли, ще видим и един доста модерен начин на заснемане. Както вече сме ви информирали, специално участие в него взема и още една много красива жена, Моника, близка приятелка на Андреа.

Какви други изненади са ни подготвили звездата на музикална компания „Пайнер“ и нейният екип предстои да научим съвсем скоро. В два поредни уикенда пък певицата отново ще разгорещи страстите извън пределите на страната ни със своите хитове.

На 3-ти ноември Андреа ще гостува на българската общност във Виена, а следващата седмица, на 10-ти, в Холандия.

Гласувай ТУК за любимата си поп-фолк песен!

 

Коментари

коментар(а)

Tweet

Pin It