Елегантната джага

1
Добави коментар
biserkostadinov
biserkostadinov

Не всички джаги са груби дървени конструкции, като тези в баровете, по които сме свикнали да блъскаме. Всъщност те са си супер, но точно за такива места – заведенията. Ако решите обаче да пренесете любимата си игра вкъщи (нещо, над което ние се замисляме доста отдавна), то трябва да изберете джага, която е по-елегантна, удобна и се вписва в интериора на дома ви. 

Не казваме, че точно тази е подходяща за всеки апартамент и за всеки играч, но не можем да не кажем, че изглежда добре. Има чудесен дизайн, изчистена линия, прецизна дървена конструкция и стилна метална рамка, която да я накара здраво да стъпи на земята. Това е важно за всяка джага, защото тя търпи много удряне, блъскане, разливане на бира по нея и изобщо едно грубо отношение. 

Самият терен за игра на джагата е в светло зелено, а играчите не са човечета, а дървени фигурки. Това определено не ни харесва особено, но по-скоро цената на футболната маса е истинската причина, поради която няма да си я купим. Поне засега.

Ако вие обаче имате 600 долара, желание да играете и свободно място в дома си, може би това е джагата за вас. За да сте сигурни, разгледайте я в галерията ни.

Източник: Uncrate