Мацки и Междузвездни войни

1
Добави коментар
biserkostadinov
biserkostadinov

Винаги, когато две или повече наши любими неща се комбинират, изпадаме в истерична радост. Особено щом двете неща са красиви жени и „Междузвездни войни“. С ръка на сърцата си признаваме, че все пак красавиците са на първо място, но хубавото в случая е, че не трябва да избираме – двете си вървят заедно. Става дума за нещо като колекция дамски бански костюми, роклички и клинове, на които има изключително сполучливи принтове с герои и мотиви от сагата на Лукас. Дрехите са с марка Black Milk Clothing Company и май са най-хубавото нещо, което се е случвало на почитателите на космическия епос, откакто стана ясно, че Disney може и да се опитат да правят продължения – ужас на ужасите!

Идеята с тези дрехи обаче е страхотна, мацка, която носи върху себе си Чубака или Боба Фет, ще е в пъти по-интересна и секси от такава, която е с щампа на тигрица, зебрица или петниста хиеница. Ние искрено се надяваме това да стане световна мода и съвсем скоро и в българските нощни заведения да започнат да се развозват мадами в тесни роклички с Вейдър. Освен героите, за които стана дума, в колекцията са включени и дрешки с образите на Хан Соло, Люк Скайуокър, R2D2, C3PO, Йода, Звездата на смъртта и др.

Няма как да не споменем и че моделите, които представят колекцията са на ниво, но за да се убедите и вие в това, по-добре се разходете из галерията ни.

Източник: Incrediblethings