„Първи стъпки“ за нови любители на танго с танцовия тандем Ricardo Delgado и Solange Galvao

1
Добави коментар
ARTualno
ARTualno

Наскоро Ви информирахме, че софийската публика ще може да се докосне до магията на автентичното aржентинско танго с шоуто на TangoAr ‘De Gardel a Piazzola’ („От Гардел до Пиацола”).

Изключителното шоу на танцовия тандем Ricardo Delgado и Solange Galvao ще се случи на 1 ноември 2012 от 19:00 часа на сцената на столичния театър „Сълза и смях”.

По време на пребиваването си в София, Рикардо и Соланж ще проведат и серия от уроци ‘Първи стъпки’ за нови любители ентусиасти на 4 ноември. 

В сърцето на София, в залите на Dance Palace на бул. Арсеналски 4, Рикардо и Соланж ще бъдат с вас от 13 до 17 часа. Уроците са подходящи за начинаещи и не е нужно да имате партньор. 

Местата са ограничени и се изисква предварително записване!

За записване и информация:

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 и http://www.facebook.com/pages/TangoAr

 

Направете своите „първи стъпки“ в магията на аржентинското танго с професионалните танцьори и хореографи.

 

**************************************************************************** Рикардо Делгадо е професионален танцьoр, хореограф и учител по аржентинско танго. Рикардо обожава този танц от ранна възраст, израства с ритъма на тангото и се учи от едни от най-добрите и легендарни майстори на тангото. Рикардо режисира шоу: ‘De Gardel a Piazzola’ и шоу ‘Cuatro Estilos 2×4’, където е и основен изпълнител. 

През 2000 г. Рикардо основава TangoAr в Буенос Айрес като танцова школа и културен клуб. От 2010-та година школата, под ръководството на Рикардо Делгадо, обучава танго ентусиасти и споделя богатството на аржентинското танго в редица европейски страни: Италия, Германия, Франция, Англия. 

Рикардо работи с професионалната танцьoрка, хореограф и учител по аржентинско танго Соланж Галвао. През дългогодишната си кариера на професионална балерина, Соланж специализира класически балет, съвременен балет и през последните 15 години аржентинско танго. 

Соланж е една от пионерите на аржентинското танго в Португалия. През 1998 тя създава първата Милонга в Португалия, престижната – La milonga Barraca. Режисира и продуцира редица национални и международни събития като „I y II Encuentro con un Grande del Tango“. Соланж участва в различни танго спектакли сред които и известните „Do Fado ao Tango“ на António Chainho (Антонио Шаиню) и „Tango Seduction“ на Gustavo Russo (Густаво Русо).