Любо Лилов и съпругата му зарадваха деца

3
Добави коментар
biserkostadinov
biserkostadinov

Зад всеки успял мъж стои жена! Това определение важи в пълна степен за Стела Лилова, съпругата на баскетболиста Любомир Лилов. Освен че е и красива, Стела се оказа и много благородна пише balkanec.bg

Баскетболната двойка, която сключи брак съвсем скоро реши да сподели най-щастливия миг от живота си с десетки дечица, като за целта младоженците бяха призовавали всички гости вместо с цветя да поднесат своите поздрави с красива играчка. Състезателят на ботевградския тим и неговата половинка избягаха от максимата, че за децата лишени от родителски грижи обикновено се сещаме по празниците, когато всеки е заедно със семейството си и отваря сърцето си за децата, които не са имали този късмет, като зарадваха децата с красиво опаковани подаръци и присъствието си. Първи бяха зарадвани децата от Дом „Надежда” в село Гурково. Преди важният мач на Бaлкан (Ботевград) срещу Черно Море Порт Варна, играчът на „зелените“ намери време да посети и малчуганите от Целодневна Детска Градина „Индира Ганди“ гр. Правец където са учили и двамата със Стела, а непосредствено преди тренировката влюбената двойка посети и дома за деца лишени от родителски грижи „Св. Иван Рилски“ с. Разлива, където също подариха много подаръци и естествено се снимаха с любимия баскетболист и лъчезарната му съпруга.

През другата седмица благотворителната инициатива за Любо и Стела Лилови продължава – те ще зарадват и децата от ОДЗ „Звънче“ в град Ботевград.