Анелия пя по бельо на концерта си (снимки)

2
Добави коментар
dimonata88
dimonata88

Анелия събра близки, приятели и колеги на щуро афтърпарти в Night Flight след концерта си в НДК, с който отбеляза 10 години на сцената.

 Анелия събра близки, приятели и колеги на щуро афтърпарти в Night Flight след концерта си в НДК, с който отбеляза 10 години на сцената.

Клубът бе декориран с бели и сини балони с различни пожелания към нея, а над 400 души бяха готови да посрещнат своята любимка.

Гергана, Андреа и Кубрат Пулев, Тони Стораро, Софи Маринова, Дамян Попов, Илиян, Любо Ганев бяха само част от популярните гости, които поздравиха юбилярката.

Почитатели на фолк певицата от първите редове обаче се полюбуваха и на друга, по-интимна гледка. Един от тоалетите на Анелия съвсем не скриваше бельото й, което стана публично достояние за броени минути след като се появи на сцената, пише hotnews.bg.

Гафът на изпълнителката бе заснет моментално, а фенове не пропуснаха да споделят кадрите, пишат от megalife.bg. Бельото на Анелия се подаващ изпод късата й рокличка, но явно нищо неподозиращата певица беше завладяна от емоциите и продължи да изпълнява хитовите си парчета.

Началото бе поставено с песента „Така ме кефиш” под съпровода на Дани Милев бенд, а на сцената й партнираха и Балет Нова. Последваха част от песните, които са оставили силен отпечатък в кариерата й.

Втората част от концерта разгърна музикантския потенциал на Анелия – в залата публиката я видя в друга светлина. Заедно с музикантите тя представи различен поглед на много от песните, които я изстреляха на звездния небосклон – „Обичай ме”, „Искам те”, „Не мога да спра да те обичам”, „Една минута”, „Не знаеш” и други. Сетът приключи с дуета „Завинаги”. Появата на Миро до Анелия предизвика фурор сред зрителите, като двамата отново припомниха магията, която носят при общата си поява на сцена.

*Снимка: Любомир Любенов

Третата част изпълнителката бе отредила за клубните си хитове, а първите фрагменти от „Да ти викна ли такси” накара публиката да избухне. Гъмзата й партнира за „4 секунди”, а заедно с Илиян изпълни „Две неща” и тоталния хит „Не исках да те нараня”.

*Снимка: Любомир Любенов

За финал на концерта звездата избра „Погледни ме в очите”. Преди изпълнението Анелия поиска минута време, за да благодари на всички, с които е извървяла професионалния си път и сподели, че всичко, което е постигнала, е усилие на много хора.

hotnews.bg

03/11/2012