Да сменим старото парно с конвектори Adax

1
Добави коментар
otoplenie_bg
otoplenie_bg

Съвсем малко остава преди началото на новия отоплителен сезон и въпросът, как най-евтино да се топлим, за пореден път е на дневен ред. Семейният съвет е поставен пред дилемата на изчисления кое е по-изгодно след поскъпването на тока, дървата, природния газ. Може би отговорът този път се крие в нещо по-различно, но далеч по-добро – конвектори. С целия опит на борбата със зимата, придобит в далечния Север, високо-технологичните конвектори ADAX, могат без проблем да се справят и с най-якия студ.

Надали някой би бил склонен да разчита на надеждите, отправени към прогнозите, че тепърва ни предстои циганско лято и мека зима. С конвектори ADAX се избягва нуждата човек да прибягва до такива твърде оптимистични, а много често и напразни, надежди. Не е случаен изборът на точно тази марка конвектори adax, така както не е случайна и страната им на произход – Норвегия.

Надали за някого е тайна, че Норвегия е страната, предлагаща едни от най-добрите условия на живот в света. И то напук на вледеняващата полярна зима. Може би тайната на норвежците е именно в техните конвектори adax? А и защо не, както биха ни убедили детайлите дори и на една серия от техните конвекторни печки, притежаващи безспорни качества.

Ето, серията >конвектори adax Economic – compact, например идва с нискотемпературен нагревател, който осигурява интензивен топлообмен на помещението. Тези доста евтини конвектори adax са с мощност по избор – от 500, та чак до 2500 W. Паралелно с това те могат да се окачат или при липса на такава възможност – да се поставят на специално пригодена за целта стойка. Точно тази икономична серия конвектори ADAX предоставя оптималното съчетание от компактност, ефективност и не на последно място – много добра цена.

Да, чуденето отдавна трябва да е приключило. Верният отговор на въпроса „Как да съм сигурен, че съм готов за зимата” се изчерпва с отговора „Имам конвектори adax”. Споровете отдавна са приключили – до един в полза на наложилите се по света и у нас отоплителни тела. Именно в конвекторните печки се крие възможността най-сетне да се отговори на това вече превърнало се в традиционно питане.И отговорът категорично е в полза на по-модерното и по-доброто.