Всичко за секса,пениса и вагината: Жените се впечатляват от размера на тестисите, от количеството изхвърлена сперма и от…

9
Добави коментар

Размерите на тестисите

Без да влизаме в подробности, нека кажем, че и тук „по-голям и по-добре“ (като изключим тези, които са неестествено големи и тежки). Най-често жените харесват средните размери, т.е. тестис с размери 5.7 на 3.4 см. единия.

Количеството изхвърлена сперма и силата на изпразването

Жените много се впечатляват от обилни и силни изпразвания. Колкото повече и колкото по-наделеч, толкова по-добре! Мощните семенни изригвания се харесват на жените на първо място по психологични причини. Усещането на жената при мощно изпразване не може да се сравни с това на блъскането на пениса в матката, но допълнено с представата й за големия обем бликаща сперма я довежда до страхотни вагинални оргазми. 

Инстинктивното желание на жената да бъде със здрав, плодовит и надежден мъж се задоволява, при вида на едно обилно мощно изпразване. Подсъзнателно тя разбира, че такъв мъж по-лесно ще я заплоди. Мощното и обилно изпразване се възприема от жените като знак на мъжественост и плодовитост (виж Стр. 11).

Жените се възбуждат от спермата и защото това ги кара да се чувстват много красиви и желани. Както много-мъже се притесняват за сексуалните си умения, така много-жени се притесняват дали са достатъчно привлекателни и сексапилни. След като празненето е предизвикано от нея и е за нея, колкото по-силно и обилно е то, толкова значи тя е по-привлекателна.

Определяне обема на спермата: Изследванията сочат, че повечето мъже изхвърлят при празнене около две чаени лъжици течност (прибизително 6 мл). За жените всичко под този минимум се счита за „малко“ и ги кара да считат, че не ги обичате достатъчно силно. Ако наскоро сте се празнили (а тя не знае за това), ще си помисли точно това.

Важно:

Не пропускайте следващата страница, където ще разберете как може да увеличите обема на спермата си!

Силата на изпразването е нещо още по-субективно. За повечето жени изхвърлянето на спермата на по-малко от 20 см. е „слабо“. Всичко обаче над 30 см. е много-впечатляващо и респектиращо. Именно гледката на бликащия пенис и количеството разливаща се по тялото сперма са едно от нещата, които всяка жена често иска да види. От тази гледна точка е важна и плътността и цвета на спермата. Колкото е по-гъста и плътна, толкова е по-възбуждаща и ценна тя. Обратно, колкото е по-водниста и прозрачна, толкова е по-малоценна. 

Заключение

Също както въпроса за размерите на пениса, въпросът за обема на изхвърлената сперма и за силата на изпразването е с важно значение както за жените, така и за мъжете. Всеки мъж, който би искал дъ стои високо в очите на жените с които е, трябва да знае, че възможността да се празни мощно и обилно е сериозен плюс, който му дава конкурентно предимство пред останалите мъже. 

Увеличаване обема на спермата, силата на празенене и подобряване вкуса на семенната течност?

Много мъже и жени се интересуват, дали може да се увеличи обема на произвежданата и изхвърляна при празнене сперма, има ли начин да се усили изпразването и дали вкусът на семенната течност може да се подобри. Това е възможно, но нека преди това разберем как, къде и кога се произвежда семенната течност.

Източници – paradizo-sex.com  – goliam-penis.page.tl – vsichkozapenisa.blogspot.com