Изработка на сайт и уеб услуги – полезни материали

50
Добави коментар
happyathome
happyathome

Интернет съветник

Изберете проблем или ситуация при изработка на сайт или цялостното Ви онлайн представяне

Изберете проблем или ситуация
Имам бизнес, но го няма в Интернет
Имам уеб сайт, но той е много стар
Уеб сайтът ми се зарежда много бавно
Уеб сайтът ни е неоткриваем
Не мога да променям съдържанието

Решение на проблема/ситуацията

За всеки един проблем ще Ви предложим най-подходящата за вас услуга или пакет от услуги.

При нас услугите са строго насочени към решение на конкретния проблем или ситуация.

Представете бизнеса си пред Интернет потребителите

Наемете фирма да Ви изработи уеб сайт, който после да популяризирате в Интернет. Внимавайте за уловки в офертите и разпитвайте подробно за всеки един елемент от тях.

Най-добрият вариант за Вас е фирмата изработила Вашия уеб сайт да се заеме и с неговата популяризация. Това освен по-евтино, е и по-качественото решение за Вас.

Цялостно онлайн представяне

Представете бизнеса си пред потребителите в Интернет. Открийте нови хоризонти за увеличаване на продажбите и разширяване на Вашия бизнес.

Предлагаме пакет от услуги, който изцяло ще задоволи нуждите Ви.
към пакета с услуги >>

Консултирайте се със специалисти

Това, че един уеб сайт е много стар не значи непременно, че е лош. Ако в самото начало е бил направен качествено, може да няма нужда да го подменяте целия или дори да го променяте изобщо.

Консултирайте се със специалисти в сферата, които могат най-точно да Ви кажат какво е състоянието на уеб сайта Ви и дали има нужда от осъвременяване.

Редизайн на уеб сайт

Предлагаме Ви редизайн на Вашия уеб сайт според вашите нужди и очаквания.

Свържете се с нас за безплатна консултация относно общото състояние на Вашия уеб сайт.
към редизайн на уеб сайт >>

Оптимизирайте изображенията и/или сменете CMS

Оптимизайте изображенията и намалете техния размер. Ако все пак това не свърши работа направете така, че изображенията да се зареждат успоредно с уеб сайта.

Ако системата Ви е от безплатните (Joomla, WordPress и т.н.) е много вероятно този проблем да се дължи на нея. Най-добрият вариант е да я смените с друга.

Административна система

WAD Admin е система за управление на съдържанието, която ще Ви позволи лесно и бързо да променяте съдържанието на уеб сайта си. Тази система е изработена изцяло от нас.

WAD Admin ще направи Вашия уеб сайт по-бърз и надежден, а за изображенията в него ще се погрижим ние напълно безплатно.

Прочетете повече за нашата система тук

Оптимизирайте уеб сайта си

Създаването на уеб сайт само по себе си не Ви гарантира успех в Интернет. Дори и да имате уеб сайт, когато той е невидим за потребителите, съществуването му се обезсмисля.

Най-важното, което трябва да направите е SEO оптимизация на уеб сайта Ви. Това ще Ви гарантира най-малкото по-предни позиции в търсачките, а съответно и по-голяма видимост пред потенциалните Ви клиенти.

SEO и онлайн реклама

Предлагаме Ви пакет от услуги по SEO отпимизацията и онлайн рекламата на Вашия уеб сайт. Класирайте го на челните позиции в Google с наша помощ.

Популяризирайте уеб сайта си в социалните мрежи и нашата мрежа от вътрешни онлайн проекти.
към пакета от услуги >>

CMS система

Системата за управлението на съдържанието (CMS) Ви позволява лесно, бързо и по всяко време да можете да променяте съдържанието на Вашия уеб сайт.

Ако притежавате фирмен уеб сайт, най-добрия вариант е да намерите опростена система. В противен случай рискувате забавяне на работата му.
Не е за пренебрегване и опасността от хакерски намеси при безплатните CMS системи.

WAD Admin – CMS система

WAD Admin е система за управление на съдържанието, които ще Ви позволи лесно и бързо да променяте съдържанието на уеб сайта си. Тази система е правена изцяло от нас.

Основните предимства на нашата система пред безплатните са нейната бързина, сигурност и адаптивност към Вашите конкретни нужди.

Прочетете повече за нашата система тук

Как можем да Ви помогнем ние

За всеки един проблем ще Ви предложим най-подходящата за Вас услуга или пакет от услуги.

Услугите ще са строго насочени към решение на конкрерния проблем или ситуация.

Логистичен парк „Божурище“

„Искам да кажа, че при работата ми с WAD Solutions останах изключително впечатлен от професионалното отношение и извънредното работо време, което се хвърли в моя проект. Мисля, че нямаше компания на този пазар която щеше да извърши толкова труд за толкова кратки срокове и на една от най-конкурентните цени на пазара. Определено препоръчвам работата с WAD Solutions. Успех!“

Деян Аврамов

Парк Хотел „Рибарица“

“ … Това, с което ни спечелиха още на първата среща беше изключително професионалното отношение, съвети и идеи как да изглежда бъдещият ни сайт. Ангажираха се със срокове, които спазиха с абсолютна точност! Не само, че направиха сайтът ни да изглежда по начина, по който избрахме, но и допълниха идеи, с които го направиха по-добър от очакванията ни. …“

Мирослав Димитров

Весклима ЕООД

„Впечатлен съм от начина на работа на вашата фирма и от професионализма, с който работите. Останах изключително доволен от уеб сайт-а, който ми изработихме, цената беше изключително атрактивна, изпълнението в срок и отговаряше на нашите изисквания за качество. Работата с вас беше приятна и ползотворна. Желая Ви успех в бъдещите начинания.“

инж. Веселин Велинов