Масажор за врата

2
Добави коментар
Iskreto_27
Iskreto_27

Когато имате болка във врата, вие сте в лошо настроение. Нямате желание да правите нищо. Всички ви мисли са за това, как да се отървете от болката. Понякога изглежда, че болката не е толкова силна, но тя не ви позволява да се фокусирате върху нищо друго. Всичко това не е изненадващо, тъй като врата е важна част от тялото. В областта на шията са всички връзки, които свързват мозъка с останалата част на тялото. Притискане на нерви или кръвоносни съдове, пречат на ефективния обмен на информация и хранителни вещества между тялото и мозъка. В борбата с болката във врата, помага ефективно новия Масажор за врата.

За хората, които имат болки във врата, този Масажор е истинско спасение.

Принципът на масажа се основава на въздействието на вибрации с ниска честота. Масажорът има два полярни елемента, които са в контакт с повърхността на кожата. Въздействието е сравнимо с вибриращи движения върху тялото и акупунктура едновременно. Процедурата е приятна. По време на масаж се оказва влияние върху съответните нерви, стимулиране на кръвообращението, облекчаване умората на мускулите на врата и резултатът е освобождаване от болки във врата.

Ако се нуждаете: Сложете Масажора да работи няколко минути и ще почувствате облекчение. Масажорът е проектиран, като е взето под внимание структурата на човешкото тяло. Той е лесен за носене и е здраво прикрепен към врата. Масажорът работи с батерии, които не се подменят често, тъй като консумацията на електроенергия е минимална. Не се ползват кабели Това означава, че може да се използва по време на заседание, работа с компютър, работа в кухнята или в други ситуации. Масажорът има четири автоматични програми, ръчни настройки за автоматично отброяване. Захранва се с 2 бр батерии (1,5 волта всяка).

Влияния:

Масаж, инфрачервено отопление, въздействие с акупунктура, магнито терапия, стимулация.

Ефекти при масажа: Възстановява гъвкавостта на врата и премахва хиперплазия; Елиминира подуване, възпаление и подобрява притока на кръв към главата; Намалява болката, причинена от притискане на нерв; Регулира функционирането на шията и свързаните с нея органи; Подобрява съня.

ЦЕНА: 99.00 лв.

uuu.jpg