Хотел Велинград и Цигов чарк – Комплекс Руминика

1
Добави коментар
pgeorgen
pgeorgen

За комплекса

Новопостроеният комплекс – еко селище Руминика – се намира в близост до Цигов чарк и Велинград и се състои от хотел, вили, паркинг и механа.

Нашите вили

Разполагаме с четири вили с по две спални, хол и кухня – с обща площ 140кв.м. Вилите са подходящи за семейства и компании до 6 души. Холът е с изглед към езерата, обзаведен с мека мебел, плазмен телевизор с кабелна телевизия и страхотна камина. Кухнята и трапезарията разполагат с микровълнова фурна, съдомиална, хладилник, посуда и всичко, което може да ви потрябва.

Нашият хотел

Хотелската част в еко селище Руминика се състои от четири стаи за двама, всички със собствен санитарен възел, предлагащи уют също както вилите. Можете да се възползвате и от лятната ни градина.

Имаме охраняем паркинг с 20 места, където можете да оставите колата си. В цялото селище можете да ползвате безплатен безжичен интернет.

В механата ни пък нашият майстор готвач може да изпълни всяко ваше желание. Редовното меню в механата е съобразено с родопския край и типичните ястия и специалитети, които ще ви накарат да си оближете пръстите.