Wizz Air създава клуб за лоялни клиенти

1
Добави коментар
dbasharanov
dbasharanov

/Поглед.инфо/ Най-голямата нискоразходна-нискотарифна авиокомпания в Цетрална и Източна Европа Wizz Air анонсира въвеждането на своя нов Wizz Discount Club, специално създаден за лоялни клиенти, които пътуват като група или купуват повече от един Wizz Air билет годишно.

Члеството в клуба с намалени цени може да се извърши на wizzair.com и гарантира намаление от €10 за всички Wizz Air цени за еднопосични полети над €12.50, резервирани по всяко време за едногодишния членски период. Членове на клуба и до 9 човека от семейството или приятели, пътуващи заедно ставайки сега лоялни пътници могат да постигнат дори още повече икономии и да пътуват още по-често на ниските цени на Wizz Air.

Wizz Discount Club стартира като очаквано развитие, след като по-рано през 2012 Wizz Air анонсира, че ще въведе няколко усрлуги за семейството и ще подобри „Exclusive Club“, с който авиокомпанията прецени предпочитанията на клиентите, свързани с намалени оферти. До 20% от пътниците на Wizz Air са пътуващи по бизнес, които избират повече пространство за краката, резервират предни места и променливи дати, и чрез въвеждането на Wizz Discount Club авиокомпанията очаква да привлече семействата, пътуващи с определен бюджет. Членството в Wizz Discount Club е валидно за една година, с една такса от €29.99 и обхваща до 9 човека със същата резеревация. През тази седмица Wizz Air представя също и възможността за ранно чекиране по интернет (web check in), с която пътниците ще могат да се чекират на wizzair.com до 2 седмици преди времето на излитане.

Даниел де Карвало, Мениджър корпоративни комуникации на Wizz Air, каза: „Wizz Air сега всеки месец вози над 1 милион пътници и много от тях пътуват като група със семейства и приятели. Затова с удоволствие представяме нашия нов Wizz Discount Club, който предлага гарантирани намаления за всички резервации с цени над €12.50. Това означава, че членовете на петчленно семейство, пътуващи заедно сега лесно могат да спестят €50 за еднопосочен полет, върху много ниските цени на Wizz Air. Следвайки желанията на нашите клиенти ние също така удължаваме периода на чекирането по интернет до 14 дни преди датата на пътуване, което ще донесе повече комфорт на тези, които искат да се чекират от вкъщи преди полет, както при заминаване така и за връщане. Очакваме тези две нови подобрения и предложения в полза на нашите клиенти да станат много популярни сред тях и ние отпразнуваме новия Wizz Discount Club чрез специална разпродажба на еднопосочни билети на цени само от 44,99 лева на wizzair.com.“

Източник: Кросс

Стани приятел на Поглед.инфо във facebook и препоръчай на своите приятели