Sofia Burlesque – бурлеска шоу и парти в сърцето на столицата

1
Добави коментар
ARTualno
ARTualno

Преобръщайки обществените норми „с главата надолу”, бурлеската съчетава танц, музика, ефектни костюми и еротика в един стилен, закачлив и изтънчен спектакъл с над 150-годишна история.

Бурлеска спектакълът е нещо, което задължително трябва да се види на живо. По идея на Time Out – агенция за организиране на събития, с участието на Балет “11″ можете да се насладите на спектакъла и партито “Sofia Burlesque” на 8 ноември в клуб “The Gold”. 

Събитието ще бъде вторият спектакъл на балета. Бурлеските са подготвили нови песни, танци, различна визия и са готови да споделят с Вас как се справят с тези мъже, които правят балончета с дъвките си или с онези, които прояват смелост да ги ревнуват !!! 

Обещават силни емоции, очакват много аплодисменти!

8 ноември 2012

Клуб “The Gold”, подлез на хотел „Хилтън“

Отваряне на вратите: 21:30

Вход: 10 лв.

Телефон за резервации: 0889 000 505 

Facebook страница на събитието: http://www.facebook.com/events/489717437716670/

 

*Ballet 11* се създава като отговор на всички балети и танцови формации в България. Състои се от 9 професионални танцьори, селектирани след специално организиран кастинг – 6 момичета и 3 момчета.

В своята професионална реализация, балетът има няколко успешно завършени проекта: Shameless extravagance, Турне „Планета Дерби 2010”, Night flight over 5th avenue, Burlesque show, както и много промоции на албуми и видео клипове на най-известните изпълнители от българския шоу бизнес. 

Кратка история на бурлеската: възниква във Великобритания около 40-те години на 19 в., в началото на Викторианската епоха. Корените й се крият в салонните музикални забавления, осмиващи префърцунените опери и пиеси на аристокрацията. В онези времена, когато жените прибягвали до крайности за да прикрият формите си под слоеве плат, дантела и връзки, подобни спектакли били меко казано скандални.