Ралица Балева: Предимно разчитам на себе си

1
Добави коментар
todorova_nina
todorova_nina

В момента Ралица е в България повече от месец. Относно раздялата си със сина на члена на политбюро Милко Балев – художника Калин, тя сподели, че истинските причини “са винаги лични и затова не съм ги казвала, но винаги съм била свързана с това семейство и винаги ще бъда”. Според топмодела, това е била “една дълга раздяла”, нямало е изневяра, просто животът ги е разделил.

Ралица твърди, че е финансово независима и предимно разчита на себе си, макар че й помага и настоящия й съпруг. Хубавицата, чиито години не личат по никакъв начин, разказва, че не е модел за подражание. Категорична е, че не се смята за най-красивата или идеалната жена. Например, не харесва твърдия си характер.

Вижте снимки на Ралица >>

Г-жа Балева споделя, че е постигнала повечето неща в живота си в зряла възраст – над 33 години. Тя е получила достатъчно пари и слава от професията си и огромно удовлетворение да работи със световноизвестни дизайнери и фотографи. “За мен манекенството е професия и за да преуспееш в нея се изисква професионално държание и отношение”, твърди Ралица, цитирана от Блиц.

Що се отнася до позициите й, тя ги защитава всеки ден. Например, пред малката си дъщеря. Смята се за добър родител: “Грижа се добре за детето си, не работя, грижа се за нея по 24 часа в денонощието. Но това е временно, докато тя порасне и тръгне на училище”, откровена е Ралица.