Пране на мека мебел в София

1
Добави коментар
aneti
aneti

Пране на мека мебел в София

 

 

Пране на мека мебел в София се извършваме на място в дома или офиса от АНЕТИ 7 ЕООД

 

 

Предлагаме: пране на мека мебел; пране на дивани; пране на столове; пране на табуретки; пране на фотьойли; пране на тапицерия; пране на седалки на автомобил.

 

Процес на работа при пране на мека мебел: с професионална прахосмукачка KARCHER се отсранява домашния прах; впръсква се професионален препарат за пране на мека мебел и се разтърква с четки, като се извършва същинското пране; петна се обработват предварително със специален препарат; с екстрактор KARCHER, професионална почистваща машина за пране на мека мебел, се изплаква и изсмуква препарата и водата от меката мебел; с екстрактор KARCHER се извършва изсушаване, като повърхността остава съвсем леко влажна, ароматизира. се и напълно изсъхва до 1 ден. 

 

Всички машини и препарати за пране на мека мебел са с гаранция за високо качество и ефективност. Произведени са в страни от Европейския съюз и покриват необходимите стандарти и критерии за работа в нашата страна. Прилагат се за пране на мека мабел в различни сфери, включително в хранително-вкусовата промишленост и в заведения за обществено хранене.

 

Цени за почистване на: административни и търговски сгради, офиси, складове, магазини, производствени помещения, паркинги,  домове и др. ТУК.

При направено запитване /телефон или ел. поща/ се изготвят пълни и подробни индивидуални оферти, съобразявайки се както с Вашите желанията и изисквания, така и със спецификата на дадения обект.

 

За повече информация относно пране на мека мебел, моля свържете се с нас или направете запитване.

 

 

Страницата за пране на мека мебел последно бе редактирана на 25/12/2014.

Разгледайте по подробно за Корпоративно почистване, Почистване на фасади, Пране мокет, Рилски езера, Коледно парти 2014, Рожден ден в офиса и Галерия – 8 март 2015, а също така и за Почистване на офиси, Почистване на сгради, Почистване на апартамент, Почистване на прозорци, Почистване на фасади, Почистване на складове , Почистване на паркинги и гаражи, Почистване на производствени и промишлени помещения, Почистване на хотели, ресторанти и кухни, Почистване след строеж, Почистване след ремонт , Почистване на мазета и тавани, Почистване на кожа /кожени мебели/, Пране на матраци, Пране на мека мебел, Пране на килими, Почистване на въздуховоди, Почистване на кожен салон на автомобил, Мобилна автомивка, Обезпаразитяване, Почистване на магазини, Почистване на басейни, Почистване на входове и Почистване на домове.