Почистване на кожа /кожени мебели/ в София

1
Добави коментар
aneti
aneti

Почистване на кожа, кожени мебели в София

 

 

Почистване на кожени мебели в София на място в дома или офиса. АНЕТИ 7 ЕООД почиства и подхранва  кожата  /естествена или изкуствена/ с цел да се съхрани свежестта и удължи живота й.

 

  Извършваме: почистване на кожени дивани;  почистване на кожени столове; почистване на кожени табуретки; почистване на кожени фотьойли; почистване на кожени гарнитури; почистване на кожена тапицерия; почистване на кожен салон на автомобил.

 

 

Работим с професионални препарати за почистване на кожени мебели от естествена и изкуствена кожа с гаранция за високо качество и ефективност.

 

Цени за почистване на: административни и търговски сгради, офиси, складове, магазини, производствени помещения, паркинги,  домове и др. ТУК.

При направено запитване /телефон или ел. поща/ се изготвят пълни и подробни индивидуални оферти, съобразявайки се както с Вашите желанията и изисквания, така и със спецификата на дадения обект.

 

 

 

За повече информация, моля свържете се с нас или направете запитване относно почистването на кожени мебели в София.

Страницата за почистване на кожа, кожени мебели последно бе редактирана на 25/12/2014.

Разгледайте по подробно за Почистване на офиси, Почистване на сгради, Почистване на апартамент, Почистване на прозорци, Почистване на фасади, Почистване на складове , Почистване на паркинги и гаражи, Почистване на производствени и промишлени помещения, Почистване на хотели, ресторанти и кухни, Почистване след строеж, Почистване след ремонт , Почистване на мазета и тавани, Почистване на кожа /кожени мебели/, Пране на матраци, Пране на мека мебел, Пране на килими, Почистване на въздуховоди, Почистване на кожен салон на автомобил, Мобилна автомивка, Обезпаразитяване, Почистване на магазини, Почистване на басейни, Почистване на входове и Почистване на домове.