Плитка за влюбени жени

1
Добави коментар
ivaylonetsov
ivaylonetsov

Казвали сме ви, а и вероятно сами сте забелязали по улиците, че плитките отново са се върнали на мода. Във всички свои варианти, които не са особено трудни за изпълнение. Но пък изглеждат много сладко и ефектно!

Затова продължаваме традицията си от време на време да ви показваме по някой нов „модел“ плитка, за който може би не сте се сещали досега. Дали заради хубавото време, или поради някой красив трепет в душите ни, днес решихме да ви представим романтична прическа, изобразяваща сърце. Ето как се прави тя:   

1. Срешете косата внимателно. След това я разделете на път, като започнете от челото и свършите чак на тила. Защипете едната половина със шнола, за да не ви пречи, докато сплитате останалата част.

2. Вземете малък кичур от горната задна част на главата и започнете да оформяте френска плитка нагоре, в посока към челото, присъединявайки още коса „по пътя“. След това „завийте“ към ухото по начин, който ще ви осигури формата на едната дъга от сърцето. Така написано, звучи сложно, но всичко ще ви се изясни, когато изгледате предложеното тук видео.

3. Щом френската ви плитка стигне до средата на задната част на главата, я закрепете с гумен ластик.

4. Повторете упражнението с втората половина от косата и сте готови за романтична среща! 

Разбира се, не е задължително „влюбената“ плитка да бъде предназначена за очите на определен мъж. Можете да я използвате просто, за да изразите доброто си игриво настроение. Можете също така да измайсторите прическата, въвличайки в нея цялата си „грива“. Това става по следния начин:

Пожелаваме ви много влюбени мигове – независимо дали с плитка в косите, или без!