Male trend – Високите кецове

7
Добави коментар
dmlopez
dmlopez

Сега, когато времето навън не влиза в определението „хубаво”, но пък не си възпрепятстван от поройни дъждове, имаш вариант да носиш любимите си old school високи кецове Nike. Не само защото са много удобни, седят добре с класически прави джинси, а и защото са много актуални точно в момента.

Улицата винаги изпреварва тенденциите и ако се вгледаш в чуждите сайтове за улична мода, а дори и в SofiaStreetStyle, ще видиш много младежи с високи кецове.

Едни са с бели, други с черни, трети предпочитат малките футуристични елементи, а четвърти пък залагат на ретро моделите в ярки цветове.

Освен, че улицата и стремежът към комфорт налагат тенденцията на високите кецове, дизайнерите също смятат, че те един от аксесоарите на модерния мъж.

За сезон пролет/лято 2009 обувките са няколко типа, а именно: семпла официална кожена обувка в кафяво, мокасини, високи кецове и малко щури обувки (разбирай такива в ярки цветове, с цветя и кристали по тях).

От това следва, че ние задължително ще се сдобием с поне един чифт високи кецове. Ако не да бъдем модерни, то поне заради удобството, което осигуряват.