Много награди от Яки! Спечели Навигация, Таблет, Почивка, STEAM MOP и много други награди!

1
Добави коментар
pgp

Искате подарък? Ами вземети си го!

Какво трябва да направите ли? Съвсем просто! С натискане на бутон „купи“ заявявате ваучер от настоящата оферта на стойност 0 лв Вие декларирате желанието си да участвате в играта на Яки.бг.

Единственото изискване за участие е да сте регистриран потребител на нашия сайт и да харесвате страницата ни във фейсбук и вече участвате!

МОЛЯ, НЕ ПРЕВЕЖДАЙТЕ НИКАКВИ СУМИ ПО ТАЗИ ОФЕРТА. ТОВА СЪЗДАВА ЕДИНСТВЕНО НЕУДОБСТВО ЗА ОПЕРАТОРИТЕ ПОРАДИ НЕОБХОДИМОСТТА ТЕ ДА ВИ БЪДАТ ВРЪЩАНИ И АВТОМАТИЧНО ВИ ДИСКВАЛИФИЦИРА.

ТОВА НЕ Е ПРОДУКТ, КОЙТО ПОДЛЕЖИ НА ЗАКУПУВАНЕ!!!!!!

Настоящата игра изисква единствено заявяване на ваучер на стойност 0лв   и НЕ Е  обвързана с покупка на други продукти и услуги от сайта.

Наградите ще бъдат изтеглени на 28 Декември 2012 г. Всички спечелили ще бъдат уведомени със съобщение по имейла. Моля, следете имейла си защото в рамките на 5 работни дни трябва да отговорите на изпратеното Ви съобщение за да потвърдите, че имейла, който е изтеглен е реално съществуващ.

Наградата се тегли от автоматизирана система на Qki.bg на абсолютно случаен принцип и затова е необходимо потвърждаване.

Наградите, които ще стават повече :

Навигация Таблет STEAM MOP X5 Почивка за двама Парктроник+монтаж Масаж Маникюр Прическа Ваучери за покупка в Яки.бг и много други стоки и услуги….

Краен срок за участие: 28 Декември 2012

Победители
Към момента победителите не са известни.

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.