ТУРЧИН ОТВОРИЛ В ЛЮБОВТА МИРО ОТ “КАРИЗМА” !

11
Добави коментар
plam
plam

Не става обаче въпрос за известния новинар от bTV, а за негов адаш, с когото певецът имал връзка още докато живеел в родния си град Добрич.

“Това му беше първото мъжко гадже. Двамата нямаха още 18, когато се влюбиха. Имаха дълга връзка, но с времето отношенията им се разпаднаха и днес дори не се виждат, въпреки че и двамата живеят в София”, разказа пред ”ШОУ” общ техен приятел.
Най-драматична обаче била връзката на певеца с мъж на име Васил, разкри нашият източник. С него Миро се запознава в столицата и дори заживяват заедно на квартира на бул. “Стамболийски”, която изпълнителят на “Губя контрол” обитава и до ден-днешен. Навремето Васко бил лудо влюбен в Миро и го издържал от-до. Той облякъл бъдещата звезда, която тогава нямали и стотинка в маркови дрехи и задоволявал всичките му капризи. За благодарност певецът разбил сърцето му още на втория месец с поредица от изневери. Това наложило и раздялата им.
Според отлично информирани източници, една от първите песни на дует ”Каризма” и бъдещ хит – ”Колко ми липсваш” е вдъхновена именно от Васил. Текстът й се родил от есемеси, които гейдвойката си разменяла, докато Васко работел в Лондон.

Марио Иванов