Скарлет с поредната безумна татуировка

1
Добави коментар
dbasharanov
dbasharanov

Скарлет Йохансон е онази сладурана, която скоро разправяше, че я дискриминират за определени роли, защото е „твърде секси”. Тя изглежда като добро момиче, ала определено има страст към татуировките.

Съжаляваме, не се изказахме достатъчно точно. Под „татуировки” обикновено се разбира произведение на изкуството, реализирано върху кожата от художник, чиито бои са всъщност различни цветове мастило.

Влечението на Скарлет е по-скоро към безсмислените и миниатюрни мацаници по кожата, които достойно могат да се конкурират с татуировка от типа „котвичка на рамото”. Или на предмишницата.

Впрочем именно предмишницата е едно от изрисуваните места по тялото на блондинката. Но нека видим какви са всичките й вечни придобивки.

В нашата галерия можете да видите как Скарлет си ги носи с гордост и дори ги показва на светски събития и фотосесии за списания.

Малко по-надолу пък ги има в близък план: слънце над море на предмишницата, две преплетени окръжности с буквата „А” в едната на глезена, верижка с надпис „I ♥ NY” на китката. А последната безумна картинка е конска подкова с надпис „Lucky you” на гръдния кош.

Подковата, както и всички останали татуировки на актрисата, изглежда като издълбана с игла в някой затвор. Или в най-добрия случай – скалъпена от дете татуист, което за пръв път рисува. И е на пет.

Изображението се връзва донякъде с останалите експерименти по кожата на нюйоркчанката. Ала не се връзва с никаква логика – защо просто не си направи красива и сексапилна татуировка, като Kat Von D или мацките в тази галерия?