Близнаци – Horoskopite.com – зодия близнаци, всичко за зодия близнаци, хороскоп, хороскопи, гадаене, магия, зодиак, зодии,…

32
Добави коментар
ivo94
ivo94

Този знак е носител на чувство, приятелство, вярност и преданост. Под този знак са родени кралица Виктория, Нерон, папа Пий Х, Едмон дьо Гонкур, Шарл Гуно, Жозеф Фуше и други.
Знакът Близнаци представява единството и силата на съединеното действие, а също така и съюза, братството и приятелството.Родените под този знак, ако работят с други, могат да развият страшно силни качества, които се крият в тяхната магнитна природа.
Скъпоценният камък на Близнаците е берилът, този кристал е и техен талисман. Планетата Меркурий управлява съзвездието Близнаци.В хората родени под него, умът е съединен с интуицията.Те са не само прозорливи но и вдъхновени. Те могат да стигнат до най-висок умствен развой. Към тях спадат философите, които са великодушни, но непостоянни. Те се вдъхновяват от обстоятелствата и затова изглежда, че си противоречат. Родените под знака на Близнаците са инзвъредно енергични и много лесно се вълнуват.Те разполагат с изблик на умствена сила, която ги тласка към огромни дела. Понеже в действията си са разсъдливи и много прозорливи, те са нервни, подвижни, неспокойни и винаги нащрек.Те са обикновено високи на ръст, тъмна коса, сиви или зеленикави очи, проницателен поглед, бърз вървеж, живи движения.Те обичат науката, имат страст към различни знания, но тяхното непостоянство им пречи да изучават твърде дълго един и същ предмет. Те са съзерцателни и надарени със силно въображение. Растенията на знака Близнаци са тръстиката, орловите нокти, кучешките зъби, жълтия равнец и дивата лоза. Камък е гранитът.
Жените Близнаци са хубави, снажни, с добре сложено тяло.Те са кротки и нежни, чувствени, обичат мъжете си, децата и приятелите си. Държат се непринудено и са симпатични.Жалостиви са, чистосърдечни, с добри чувства и в обноските им има голямо обаяние. Сръчни и похватни са, но лишени от енергичност.
Мъжете, родени под Близнаци, са сприхави, решителни, чувствени, впечатлителни и непостоянни. Те са предани, сърдечни, обичливи, сантиментални, нежни с добри обноски. Лесно се сприятеляват и остават верни на своите приятели, въпреки променливия си характер. Надарени са с голяма сърдечност, състрадателни са.Тези хора са умни и изобретателни. Те усвояват всичко, което ги привлича. Остроумни са, въодушевяват се, разговарят, обичат изкуството и всичко изтънчено. Бързо се разпалват, самомнителни са, много сръчни са , но успяват в работата си ако положат извесна хитрост. Но техният гъвкав ум умее да оправдае хитрината.