Коли в сайтове като Mobile.bg, Prodavalnik – БГ търсачка Napred.BGКоли в сайтове като Mobile.bg, Prodavalnik – БГ търсачка…

1
Добави коментар
TheDreamer
TheDreamer

Резултати за „коли“.
Напред.БГ – Българската търсачка.

Един от най-добрите български сайтове за автомобили втора употреба, автомобилният пазар с обяви на www.mobile.bg съдържа актуални цени на коли, джипове, бусове и др. Всеки, който е в крак с бранша, няма как да не знае Mobile.bg, който буквално диктува пазара с оферти за коли в България.

Търсите автомобили? В Cars.bg ще намерите нови, buyback, лизигови и употребявани коли. Широко рекламиран и силно посещаван сайт за коли. Cars.bg се опитва да догони Мобиле.бг в бранша, но едва ли ще успее, предвид огромния брой хора, които търсят директно обяви за коли в Mobile.bg

Повече от 140 000 оферти за покупко-продажба на нови и употребявани коли ще намерите в carmarket.bg.

В bazar.bg ще намерите обяви за автомобили, бусове, камиони и мотоциклети от цялата страна.

Ако искате да продадете или да закупите кола втора употреба на изгодна цена, prodavalnik.com ще ви предложи най-добрата опция.

Най-модерният български безплатен автопазар. В koli.bg ще намерите актуална информация за всички нови автомобили.

В autohop.bg са най-добрите обяви за коли. Вие също можете да публикувате обяви във връзка с продажбата или покупката на съответния продукт.

Също актуално в момента място за обяви във връзка с автомобили, камиони, дори и резервни части. Ако имате интереси в тази област, посетете 4cars.bg.

Ако ви е омръзнало от старата ви кола или мотоциклет и искате да продадете на изгодна цена, то непременно пуснете обява в avto.borsa.bg.

Не пропускайте да разгледате и немския сайт за коли Mobile.de. Изключително голям брой оферти за коли, мотори, камиони…

Разнообразна информация за колите. Новости, снимки, видео клипове и какво ли не. Аutomedia.bg определено ще стане фаворит на всеки един маняк на коли.

За безопасността на вашето бебе или дете – голям избор от детски столчета в онлайн магазинa на Kasida.bg

Повече от 400 вида акумулатори на над 20 български и чужди производители на стартерни батерии.

Още информация за колите и феновете им благодарение на google.bg.

 

Купуването и продаването на коли и авточасти стана още по-лесно, откакто се появиха сайтове като www.mobile.bg, www.cars.bg и www.carmarket.bg. Безспорен лидер в областта е Мобиле БГ (направен по подобие на немския Mobile.de), който пердлага на своите потребители не само обяви, но и много друга полезна информация за шофьорите и любителите. Веднага след него се нарежда Cars.BG който е част от мрежата Jobs.BG и се ползва с огромни рекламни ресурси. Въпреки превъзходството на Мобиле и Cars, има и други сайтове, които също предлагат подобни услуги, като www.bazar.bg, www.prodavalnik.com, www.koli.bg, www.autohop.bg и други. За момента обаче няма никакви изгледи Mobile BG скоро да слезе от челната позиция при сайтовете за обяви за коли.

За Mobile.bg и Cars.bg – двата най-големи сайта за коли в България.

Темата за колите е неизменна част от мъжките разговори, винаги свързваща тема на разговор, и тема, която има вечно присъствие в мъжките мисли и мечти. Личният автомобил може да е повод за радост и удоволствие, да бъде необходимост, и важна част от живота, да дава свобода, но също така е и отговорност. Не е случайно, че доста често, само при мисълта за любимата кола, мислите стават по-позитивни, а светът се превръща в една безкрайна магистрала, без ограничения за скоростта… =)

 

Всяка кола има нужда от грижа, внимание и разбира се – любов, която се изразява в нейната поддръжка. И двата големи сайта, посветени на автомобилите – mobile.bg и cars.bg имат категории за всички необходими резервни части и аксесоари за поправката или подобряването, или разхубавяването на автомобила.

 

Два от най-популярните сайтове у нас за коли, са mobile.bg и cars.bg. И двата сайта за коли съществуват от 2002 г. Mobile.bg е сайт от медийна група, заедно със сайтовете: imot.bg, fakti.bg, zaplata.bg (с обяви за работа) и probook.bg, които са част от Резон Медиа. Мобиле.бг е и най-посещаваният сайт от тази група. За по-лесно използване, потребителите могат да ползват сайтовете, включително mobile.bg само с една регистрация (парола). Cars.bg пък е сайт за коли от групата на Jobs.bg, която включва още сайта с обяви за имоти Homes.bg

 

Един много авторитетен сайт за всичко свързано а автомобилите е Мобиле.бг На сайта има разнообразна, полезна и достоверна информация не само за автомобили (но и както си личи от името mobile.bg) – но и за разни други основни превозни средства като: бусове, по-малки и по-големи джипове, ремаркета. Освен това от mobile.bg явно имат амбицията да са много „мобилни“ и затова на сайта освен коли има разработени на отделни категории: селскостопански, камиони, мотори и подобни моторни превозни средства, както и превозни средства, свързани със спорт, хоби и почивка – велосипеди, лодки, яхти, каравани. За всички потребители, които се регистрират, mobile.bg предлага по-добри условия за ползване, както и някои улеснения. При ползване, потребителите с регистрация могат да се ползват с някои от следните предимства: публикуване на обяви за коли и лесното им управление, персонализиране и запазване настройките на филтрите за търсене, направени според личните предпочитания на потребителя. VIP-Потребителите на mobile.bg могат да се ползват с някои VIP-превилегии. Нерегистрираните потребители в мобиле.бг не могат да се възползват от цялостната функционалност на сайта. Регистрираните потребители на мобиле.бг могат веднага да виждат например, известията за промяната в цената, ако има такава, при условие, че обявата се следи. Също така потребителите могат да имат бърз достъп до оферти за коли, към които имат интерес, и да ги сравняват, като ги запазват. Mobile.bg има много голяма секция за предлагане на най-различни услуги: наемане на коли под наем (rent-a-car), таксиметрови услуги, автомивки и почестване, автоаларми, автоклиматици, автоключарски, тенекеджийски, бояджийски и административни услуги. Списъкът на услугите за коли продължава с балансиране, смяна на гуми и джанти, пътна помощ, пастиране и полиране, всякакви видове ремонтни и сервизни услуги, и разбира се – шофьорски курсове.

 

Mobile.bg има и удобна версия на своя сайт за мобилни устройства. На сайта освен пълен набор от обяви за коли и услуги, могат да се намерят застраховки, интересни новини и любопитни факти от автомобилният свят.

 

За хората, които се интересуват колко би струвала колата им, mobile.bg са разработили система за оценка на автомобила. Достатъчно е да попълните полетата за това каква е категорията, марката, модела, годината и скоростната кутия  във формата, и ще получите информацията за Вашия автомобил. Информация за актуализиране на цената на всеки автомобил, mobile.bg дава 2 опции – всяка седмица и всеки месец. Разбира се, когато се интересувате колко точно струва, вашият автомобил, бихте могли да се поразровите в други сайтове за коли, като например cars.bg и да разгледате как вървят нещата там. Сайтът cars.bg също разполага с огромна база данни обяви за нови и употребявани автомобили, но кой сайт ще изберете е въпрос на лично предпочитание. Бихте могли да не избирате и просто да ползвате и www.mobile.bg и www.cars.bg =)

…………………………………………….
Още теми, свързани с коли, от Napred.BG:
Имоти; Обяви; Mobile.bg; Cars.bg; Карта на София; Карта на България; Карта на Европа; Градски транспорт

Napred.BG е търсачка от българи за българи. Повече от година работим тя да става все по-добра. Tя има шанс за успех само, ако вие ни помогнете, като я опитате, харесате и споделите!

Tweet

Добави в любими

Подобно на Уикипедия ще опитаме да се издържаме по некомерсиален начин. Може да ни помогнете в тази насока, като ни направите дарение.

Може да сигнализирате грешка, да предложите сайт или да се свържете с нас през Facebook.
За уебмастъри:Ако сложите линк към нас, ще сме Ви много благодарни! Ако искате банер, само ни пишете какъв размер и ще ви предоставим.