Щерката на Бърни: Супер секси съм и без силикон

52
Добави коментар
razorbet
razorbet

Голямата дъщеря на собственика на комерсиалните права на Формула 1 Бърни Екълстоун – Тамара – разкри тайната на своето перфектно тяло. Учудващото е, че 28-годишната красавица не се подлага на изтощителни диети и изморителни тренировки във фитнеса, както 99% от останалите звезди или хора.

Освен това, тя признава, че един-единствен път се е подлагала на пластична операция, но няма силикон по себе си. А формите ѝ са естествено прекрасни. „Не си налагам някакви строги диети, просто гледам да спазвам здравословен начин на живот. Не ям много въглехидрати, но това е само от понеделник до петък. В събота и неделя си позволявам абсолютно всичко!

Не мога да съм добра през цялото време, просто животът е твърде кратък. Позволявам си отпускане. Не обичам да ходя на фитнес, но понякога и това се случва. Доста рядко обаче. Просто обичам да имам баланс и хармония със себе си“, разкрива тайните си Тамара.

Голямата мечта на изкусителната красавица е да запази външния си вид до възрастта на майка си. Бившият топмодел Славица е на 54 години и продължава да зашеметява с красотата си, но както разбираме по името на майката се касае за славянска кръв от най – високо качество.

„Вижте майка ми, тя е на 54 години и няма нито една пластична операция по себе си. Аз само веднъж си сложих малко ботокс и това е. Определено искам на нейните години да съм все още толкова секси.

Има доста тънка линия в пластичната хирургия и определено не трябва да се прекрачва. Аз като жена нямам нищо против нея, но формите ми са изцяло естествени“, споделя голямата дъщеря на Бърни Екълстоун.