iSiri – страхотна концепция за смарт часовник на Apple

1
Добави коментар
wweb
wweb

Голяма част от потребителите на Apple останаха разочаровани, когато научиха че новата линия плеъри iPod nano, не е толкова минималистична, в сравнение с предходната. Най-големите фенове на компанията дори се надяваха, че на пазара ще се появи iWatch – така мечтания смарт часовник. Това обаче не се случи, но един талантлив дизайнер, който добре познаваме представи впечатляваща концепция на нов продукт на Apple.

Федерико Сисарезе, който пръв показа своя версия на iPad mini, много преди таблета да се появи на пазара и зловещ iPhone прототип, сега представи новата си творба наречена iSiri Smartwatch. Смарт часовникът контролира всички процеси в iPhone с помощта единствено на гласови команди и услугата Siri. Директно от китката си, потребителите ще могат да водят разговори, да слушат музика и разбира се да получават отговор, на въпроса „колко е часа в момента“.

 

 

Концепцията предлага изцяло нов метод за комуникация между iOS устройствата. Вижте гениалната идея и елегантната линия на iSiri Smartwatch в следващото видео:

 

 

Бихте ли си купили подобен продукт на Apple и смятате ли, че някога компанията ще създаде подобно устройство?