Rothenberger Акция тръбни инструменти и технологии

2
Добави коментар
bg-maistor
bg-maistor

Rothenberger Акция / до 31.12.2012 година.

 

В новата АКЦИЯ на Rothenberger ще намерите изключително висококачествени инструменти и машини на специални достъпни цени за всеки майстор. Сега е момента да се възползвате от закупуването на нужният Ви професионален инструмент и машина и да направите Вашата работа по-лесна отвсякога.

 

В Акционната брошура ще намерите:

 

Инструменти и машини за изпиването на налягането и почистването на тръбопроводни системи като Rothenberger ROPULS, ROSPI H+E Plus, Каналопочистващи машини R550 и R600, Контролни пoмпи за изпитване PR30, TP 40 S, RP 50 S и RP PRO III, ROTEST Electronic 3.

 

 

 

Електрически и ръчни тръбогиби Rothenberger ROBEND и ROBULL, експандер за разширяване и калибриране Rothenberger COMBI KIT и ROCAM Power Torque, Ножици за рязане на пластмасови тръби Rothenberger ROCUT Profesional, INOX TUBE CUTTER.

 

 

Универсални електрически триони Rothenberger Universal Rotiger Vario Electronic, ROTIGER VARIO Electronic, Комплекти за нарязване на резби на тръби SUPER CUT  и SANI KIT, Електрохидарвлични пресаващи инструменти Rothenberger ROMAX AC ECO и оригинални пресови челюсти Rothenberger.

 

 

Тръбни инструменти Rothenberger ROGRIP M и S, Резбонарезна машина SUPERTRONIC 2000, Преносим уред за изработка на канали ROGROOVER 6″ и Комплект за спояване Rothenberger ALLGAS 2000 PS 0.5/2 Compact.

 

 

Както и промоционалните комплекти като Rothenberger EASY FIRE, POWER Fire Compact, Promo Hot Bag.

 

 

Може да разгледате и закупите всички промоционални продукти от акцията на Rothenberger в нашият електронен магазин от тук. Както и за ваше улеснение сме разделили продуктите в отделни категории за по-добра навигация като:

 

Тръбни инструменти

Клещи и отверки

Ръчни инструменти

Пробивни инструменти

Инструменти за изпитване

Инструменти за рязане на тръби

Инструменти за прес фитинги

Заваръчни инструменти

Климатична техника

 

Възползвайте се от БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за покупки над 200,00лв.

Приятно пазаруване!!!

Последно променена в Неделя, 18 Ноември 2012 15:50