Тенденции при мъжките и дамските часовници за 2013 година | TikTakStore.EU

47
Добави коментар
vandv
vandv

Часовника отдавна е прескочил приемането му като нещо което показва само времето. Съвременния човек е издигнал любовта към часовниците в нещо много повече от това да носиш нещо си на ръката. Както при дрехите, така и при часовниците вече има тенденции и ако искате да бъдете модерен и в крак с часовникарската мода тази статия ще ви бъде изключително полезна. Часовника е модерен ръчен аксесоар претърпял много промени през времето, но нека сега се фокусираме върху модерните тенденции които се очаква да са изключително модерни през новата 2013 година. В общи линии се оформят няколко типа часовника които ще са модерни през новата 2013 година.

Електронните часовници (кварцовите часовници)

 Очаква се електронните часовници през новата година да се завърнат отново на мода, включително и ретро дизайна на познатите ни от преди години часовници. Новото около електронните часовници са тенденциите при цветовете. Прави впечатление че вече не само дамските часовници са цветни, според водещи производители на часовници все повече мъже търсят и си закупуват цветни часовници, това е стимулирало производителите и през 2013 година се очаква бум на продажбите на кварцови часовници в най – различни цветови гами, както при мъжете така и при дамите.

 Минимизиране на часовниците

 Все повече тенденциите накланят везните към намаляването на дебелината и размерите на часовниците. Очаква се през 2013 година да бъдат пуснати на пазара доста модели дамски и мъжки часовници с изчистен дизайн и с изключително тънки корпуси. Разбира се трябва да подчертаем че става въпрос за часовници подходящи за носене на официални събития или вечери, при спортните часовници е точно обратното – ще стават все по големи. За тенденцията при спортните часовници и тяхната големина можете да пример да погледнете последните модели на часовници Casio които излязоха на българския пазар преди няколко седмици.

Часовници от благородна стомана

 Доста хора очакващи часовниците с метални верижки през 2013 година да станат демоде ще останат разочаровани. Металните часовници ще продължават да бъдат все така модерни и актуални и през новата година. И тук следва една изненада, някои производители са обявили че ще пуснат модели часовници от благородна стомана с най – различни цветове. Би било доста интересно да ги видим тези часовници, към този момент металните часовници са обикновено или сребристи или черни, като и при двата вида има варианти с златно покритие. Представяте ли си часовници от благородна стомана с червен, зелен или син цвят? Това би било доста интересно!

Други тенденции

 Според водещи анализатори в бранша ще има сливане в стиловете на часовниците. Водещите производители ще се постараят да пуснат на пазара часовници които да са еднакво модерни както в ежедневието така и по време на официални събития. Това може би донякъде е повлияно и от световната икономическа криза, но каквато и да е причината ни очакват доста интересни предложения на модерни часовници от всички водещи марки в часовникарския бизнес. Ние от http://tiktakstore.eu разбира се че ще ви държим в течение и ще се постараем да ви предлагаме най – актуалните и модерни часовници на най – добри цени.

VN:F [1.9.22_1171]

Rating: 9.3/10 (8 votes cast)

Тенденции при мъжките и дамските часовници за 2013 година, 9.3 out of 10 based on 8 ratings Прочетете още: