Официални прически

354
Добави коментар
cinderella
cinderella

Официални прически

Кои прически са лесни за изпълнение и в същото време подходящи за почти всички официални събития? Побъркваме се, когато трябва да изберем официална прическа за сватба или парти. Искаме нещо различно от ежедневния ни вид.

Има много варианти за официални прически: изискани, красиви, романтични, очарователни.

Тайната на успеха на всяко официалното събитие са подробното планиране и организация. Първо, започнете с вида, който искате да постигнете. Всичко, от роклята до прическата и аксесоарите, трябва да бъде координирано, в синхрон и да съответства на повода и на вашата личност.

Посетете стилиста си най-малко една седмица преди официалното събитие, за да има достатъчно време косата ви да улегне след постригването. Току що постриганата коса е по-трудна за оформяне.

Прибраната коса е предпочитана за официални събития.

Ако търсите романтичен вид, изберете официална прическа със спускащи се къдрици около лицето и нисък, не много стегнат кок. Или коса, прибана в горната част, спускаща се във вид на водопад от нежни вълни.

Ако имате чуплива коса, постригана на пластове, не се нуждаете от някакви специални официални прически. Просто използвайте пяна за коса и ще придобиете замечтан и романтичен вид.

Ако пък търсите повече изтънченост или по-делово излъчване, изберете права коса, вързана на конска опашка, идеална официална прическа за делови срещи.

Когато всичко е готово, опитайте се да намерите време за почивка. Стресът и начинът на живот оказват влияние върху състоянието на кожата и косата, а вие трябва да изглеждате свежа и отпочинала.
И не забравяйте: По-малкото е повече!