Влез в играта и спечели жива бира

1
Добави коментар
pgp

За да се включите в играта трябва да харесате Facebook страницата „Обичате ли бира?“ чрез бутона Харесва ми. Със своя Facebook профил може да участвате в играта веднъж.

Играта се състои от 10 въпроса. Вашата цел е да отговорите на всички въпроси правилно за най-кратко време. Всеки въпрос има по 4 отговора, от които само един е правилен. Всеки въпрос се появява в самостоятелен екран. Следващият въпрос се появява след отговор на предходния. Ако посочите неправителен отговор можете да преминете към следващия въпрос.

След отговор на последния въпрос имате възможност да се регистрирате за наградите. Необходимо е да попълните своето име и фамилия, e-mail адрес, населено място и възрастова група.

След регистрация имате възможност да видите времето, за което сте отговорили на всички въпроси и да проверите на кои въпроси сте дали правилен или грешен отговор. На база времето и верните отговори получавате точки за класиране в играта. Временната класация може да следите в секция Класиране.

Резултатът от класирането ви може да споделите и във своя Facebook профил.

Победителите ще бъдат известени по email на 16.11.2012

Краен срок за участие: 16 Ноември 2012

Победители
Към момента победителите не са известни.

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.