За всеки размер си има подходяща поза

1
Добави коментар
DanielaK
DanielaK

Понякога се случва химията и чувствата да са налице, но физиката да не позволява перфектния секс между двама партньори. А този проблем трябва да се реши – независимо дали си го признаваме, удовлетворението в леглото е сред основните подпори на здравата връзка.

Никой обаче не казва, че половите органи трябва да са като пантофката на Пепеляшка. Не е задължително да си бъдат „по мярка“, за да завърши приказката със „заживели щастливо“. Просто трябва да се експериментира – начините за компенсация на липсващите сантиметри, или на онези, които са в повече, сами ще излязат наяве. Пък и ние ще помогнем с настоящия материал.

Подбраните снимки илюстрират как не трябва да реагираме при установяването на неудобна ситуация с размерите. Няма място за уплаха, притеснение или подигравки. В текста ще откриете подробни насоки относно позите, които ще донесат търсеното удоволствие и на двамата партньори – независимо дали проблемът ви се нарича „дълъг“, „къс“, „тънък“, „дебел“, „тясна“ или „широка“. Надяваме се да ви бъдем полезни и да не ни се разсърдите, че сме нарекли нещата с истинските им имена.

Голямо удоволствие от малък размер  Мъжът, чийто жезъл е по-скоро жезълче, трябва да обръща особено голямо внимание на любовната прелюдия и на стимулацията с ръце или играчки по време на същинския акт. Хубавото е, че той вероятно го знае и няма нужда да го подканвате. Дори можем да кажем, че в повечето случаи господата, от чиито размери „има какво още да се желае“, знаят най-добре как да доставят огромно удоволствие на партньорките си.

Гореспоменатото обаче съвсем не означава, че пенисът няма да играе никаква роля в задоволяването на дамата. То може да бъде напълно ефективно в определени позиции, особено ако си помогнете и с възглавница. Например: проникване откъм гърба (т.нар. „кучешка поза“), но главата и раменете на дамата са удобно полегнали върху възглавницата, а гръбнакът ѝ е извит като на котка, за да може дупето да се вдигне високо. Ако и краката ѝ бъдат събрани, тя ще усеща всеки сантиметър от партньора си максимално.

Има още два варианта, които включват възглавници. Първият се прилага при поза „змията“ – жената е легнала по корем, възглавницата е под бедрата ѝ, а мъжът прониква, като едновременно с това ги държи събрани. Няма да сбъркате, ако опитате и „заешките ушички“ – този път сте по гръб, възглавницата е под дупето, а партньорът вдига краката ви така, че коленете да се изравнят с нивото на ушите ви. Ако си падате по такива неща, позицията е идеална да стимулирате с ръце клитора си, докато вашият човек е зает да ви доставя удоволствие отвътре.

Без болка от големия член  Докато всяко „ключе“, независимо колко е малко, може да се превърне в ключ към удоволствието, то прекалено голямото мъжко достойнство често носи повече болка, отколкото наслада. Първата стъпка към преодоляването на този проблем е лубрикантът – в голямо количество. Разбира се, в случай на трудно проникване любовната игра отново е изключително важна, тъй като жената трябва да бъде възбудена до краен предел, преди да поеме в себе си големия член. Предварителната подготовка на вагината за предизвикателството с помощта на пръсти също е желателна.

Що се отнася до позите, забравете за всякакви номера с възглавници и вдигнати високо крака. Така наистина ще боли много. Не е препоръчително и да се разкрачвате прекалено, тъй като по този начин всички негови сантиметри бързо ще се озоват във вас. „Кучешката“ позиция пък кара мъжете да забравят всички задръжки, така че избягвайте и нея, преди да се разширите достатъчно. 

Най-добрите решения за секс с твърде надарен юнак са „аранжиментите“, в които вие сте отгоре и контролирате точно каква част от члена ще допуснете в себе си. Страничната поза тип „лъжички“ също е удачен вариант. Тя ще му позволи и да ви гали по цялото тяло, да целува задната част на врата ви и да ви шепне в ухото, което ще ви донесе необходимата допълнителна възбуда.

Максимално удоволствие в широка вагинаНе е приятно, когато нито един от партньорите не усеща достатъчно силно проникването. Но и този проблем си има няколко решения. За вагиналните тренировки и вагиналната пластика вече сме ви разказвали подробно, така че ще се съсредоточим единствено върху позите. 

Разбира се, най-подходящите такива при наличието на широка вагина, са със събрани бедра. Вариантите са различни. Ако държите на мисионерската поза, просто сложете стъпалата си върху гърдите на партньора, вместо да се разкрачвате. Е, така няма да може да се целувате, но пък в крайна сметка в най-горещите моменти чувствителността „там долу“ е по-важна от целувките. Нали? А за да я увеличите до максимум, можете и да кръстосате глезените си – така стените на вагината ще се приближат още повече една към друга.

Други удачни възможности са да легнете по гръб или корем с изпънато тяло. Нека мъжът проникне във вас, без да разтваря краката ви – със сигурност ще му хареса! Опитайте и да го „яхнете“, докато е седнал с изпънати напред крака. Така пенисът му също ще бъде здраво обгърнат от вагината, особено ако се извъртите леко настрани.

Когато жената е „прекалено тясна“  Тогава и пенисът с нормален размер ще изглежда голям, така че е логично – важат същите правила, които изброихме в частта с надарените мъже. За всеки случай, ще обобщим: лубрикант, дълга и внимателна прелюдия, избягване на позите, удобни за цялостно и грубо проникване.

Ако жената е дребничка като цяло  Това също може да създаде определени неудобства, но защо да не се съсредоточите върху предимствата? За повечето двойки не е лесно да правят секс като по филмите, където мъжът държи своята красавица във въздуха, опира я до стената и страстно я обладава. Ако вие сте миньонче, а избраникът ви е от по-високите и едрите, задължително трябва да опитате такива позиции.

Неделята едва сега започва, така че ви желаем приятен секс (колкото и глупаво да звучи)!