Българските модни списания през ноември » Моден печат

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Модата знае как да отразява настроението на сезона и това лесно си личи по кориците на списанията всеки месец. През ноември те са по-премерени откъм цвят, но много елегантни. Направи ни впечатление, че най-актуалният цвят за сезона – бургундовото червено присъства в графичното оформление на повечето корици.

От списание MODA насочват вниманието ни към един от горещите трендове – boyfriend  стила, който властва в женския гардероб. За корицата стилистите са заложили на страхотен аутфит иззет от мъжкия гардероб, допълнен от ефектно колие с формата на крокодил, част от колекцията на Анна Дело Русо за H&M.

Диляна Попова е лицето на ноемврийския брой на Harper’s Bazaar. Една от най-красивите българки разпръсква чар и божествен магнетизъм, облечена с елегантно бяло палто, допълнено от дръзки бижута, чувствен макиаж и женствена прическа.

Елена Петрова изглежда секси и стилно на корицата на списание Elle. Актрисата се откроява с интересен тоалет в черно от колекцията на Maison Martin Margiela за H&M. Бижута Lalo допълват екстравагантния аутфит.

19-годишната Евелин Костова разказва пред Grazia за своята сбъдната мечта да бъде актриса. Младата звезда от сериала “Къде е Маги?“ впечатлява с шикозна визия на корицата на изданието. Изискана сива рокля с цип и дългокосместо късо палто й придават аристократично излъчване.

Новото лице на легендарния парфюм Шанел № 5 – Брад Пит ще разтупти сърцата на българските си почитателки от корицата на списание EVA. Родното издание на списание Glamour се отличава с по-свеж колорит. Лице на броя е огнената фурия – Ева Лонгория, която излъчва романтично настроение с рокля на Dior в пастелен бледосин нюанс, деликатен грим и кокетна прическа с меки букли.

Автор: Делица Цпнева