Иван Тишев: Първата любов срещнах на 10, но беше несподелена

1
Добави коментар
todorova_nina
todorova_nina

Благодарим на всички, които се включиха с въпроси към звездата от „Революция Z” Иван Тишев, познат с образа на Боби от телевизионната сага! А ето и отговорите, които получихме от него!

Кой е любимият ти филм?

Ще изброя няколко – трилогията за „Кръстникът”, „Списъкът на Шиндлер”, а от по-новите доста ме втрещи „Черният рицар” с Хийт Леджър и Крисчън Бейл, както и „Пазителите”. От българските ленти фаворит ми е „Оркестър без име”, сигурно съм го гледал хиляди пъти.

Какво е да играеш в български филм? Гледаш ли се по телевизията?

Забавно е. Аз си прекарвам много добре и съм щастлив от това, което правя. Гледам се и много се притесних на прожекцията на първия епизод, макар че вече посвиквам. Притеснявам се, защото непрекъснато си мисля как съм изиграл всяка сцена и не се отпускам, за да го гледам като филм. Гледам се и това ми е много полезно, защото аз съм доста самокритичен и винаги намирам грешки, които не харесвам.

Бил ли си нараняван някога от момиче?

То едва ли има някой, който да не е бил. Важното е, че в момента не съм. А и аз не съм човек, който много се депресира, а гледам да оставям всичко зад гърба си.

Кога се влюби за пръв път? В кого как мина и защо се разделихте?

Най-първата ми любов беше точно преди да започна да се занимавам с музика, като аз бях 10-годишен. Любовта не беше споделена и ми беше много гадно, защото точно тогава за първи път усетих „пеперудите в стомаха” и вълнението, когато виждах момичето. Падах си по нея поне две години. Но ние и до ден-днешен сме си приятели с това момиче, макар че нещата не станаха така, както ги исках. Но не съжалявам, когато си 10-годишен едва ли най-точната дума е любов.

Тренираш ли нещо? Какво?

В момента не тренирам нищо, понеже нямам време, но като по-малък съм тренирал много спортове – минал съм и през баскетбол, и през футбол, плуване. Най-много се задържах обаче в хокея на лед – тренирах го около три години. Но това е много скъп спорт за България, а и тренировките са много тежки. В крайна сметка отбора, в който играех се разпадна, не си спомням дали заради фалит.

Кучета, котки, риби…? Имаш ли домашен любимец и какъв е той?

Нямам такъв. Като по-малък исках куче, но майка ми не ми даваше, защото много държи на хигиената и чистотата. Дразни се дори, когато си разхвърлям стаята, пък какво остава, ако донеса четириного у дома, което да пуска косми навсякъде. В момента домашният любимец е отговорност, която не мога да си позволя. С риби може би бих се ангажирал.

Какво за теб е музиката?

Колкото и банално да прозвучи, музиката е целият ми живот. Аз съм може би най-отдаденият от цялата група в сериала на това изкуство. Това е нещо, с което бих искал да се занимавам до края на живота си и бих бил много щастлив, ако мога да се издържам от нея. Защото да се занимаваш с музика, е малко като да си сложиш главата в торбата – не знаеш какво може да ти се случи. То и в цялото е изкуство е така.

Коя е любимата ти песен?

Мога да изброя няколко – „In The End” на Linkin Park, “Here To Stay” на Korn… Мога да си изброявам до утре, имам страшно много любими парчета.

Ясно. Кажи ни дали можеш да готвиш?

Не мога, но съм цар на полуфабрикатите. За готвенето човек трябва да има нерви и търпение, а аз имам малко лошата черта да искам всичко да става на момента или възможно най-бързо, а някои ястия отнемат 2-3 часа, докато станат готови.

Харесваш ли си ролята си в сериала?

Обожавам си ролята.  В началото продуцентите искаха да поема образа на Тино, но някак си като четях характеристиките на героя, не го усещах много готин тоя и се чудех защо е такъв сдухан, а не е като Боби, който е по-жив. Тино е доста по-драматичен. Никола успя обаче да създаде много хубав персонаж от него и сега го харесвам, но просто не бих го изиграл аз. Така че, когато разбрах, че поемам образа на Боби, подивях от щастие!

ОЧАКВАЙТЕ ГОЛЯМО ЛАЙФСТАЙЛ ИНТЕРВЮ С ИВАН ТИШЕВ САМО В НОВИЯ БРОЙ НА bEST!