Диета за Отслабване Само от Бедрата

1
Добави коментар
oroto
oroto

Диета за отслабване, добавки за отслабване, тренировки за отслабване и преди всичко – воля за отслабване.
Днес обаче ще разгледаме само първата част от изречението.

Започваме още със самото име „Диета“, което звучи наистина много модерно.
В немалко медии именно с тази „модерна“ дума започват заглавията на атрактивни писания за отслабване.
Лично на мен обаче думата „диета“, ама изобщо не ми харесва и изобщо не звучи професионално, а доста болнаво!
Но пък е с значение на добър мениджмънт!

Именно затова реших и аз, като мениджър на самия себе си да сложа това „атрактивно“ заглавие в публикацията си за да грабна(както се казва) ботовете в търсачката Google.

ДИЕТА ЗА ОТСЛАБВАНЕ САМО ОТ БЕДРАТА

Рекламата в днешно време е нещо без което, колкото и добър да е един продукт, то няма как да бъде разбран, ако само ти знаеш за него и неговото действие.
Именно затова се слагат и какви ли не „яки“ огромни надписи, които първо ни грабват психически, а след това, какво ще стане е друга тема на разговор.
Именно затова, както вече разбрахте използвам това невярно заглавие за уловка, но с цел професионална подготовка за вашите бъдещи резултати.

Нека първо обаче да заменим маркетинговото изречение „диета за отслабване“ , която определено не звучи здравословно, и да я заместим професионално и здравословно с изречението „хранителен план с цел изгаряне на подкожните мазнини“.
Целта на правилното хранене е да бъде спазвано постоянно или с други думи казано да се научим да се храним правилно в зависимост от целите не.
Всичко е много просто – горим белтъчини, въглехидрати, мазнини.

Когато ограничим приема на въглехидрати и мазнини, организма ни започва да черпи от нашите запаси… егаси! Яко нали… и логично!

Това не означава, че трябва да се гладува, защото в този случай ще започне разграждане на мускулната тъкан, от където организма ни ще посегне за набавяне на енергия!
А, некачествените мускули водят до редица травми! Отгоре на всичко според статистиките и опита ми, води и до забавен метаболизъм(още повече мазнини).

ДИЕТИЧНИЯТ ПРИМЕР С КЛИЕНТА

Преди време имах клиент, който желаеше да му направя „диета“ за отслабване, но само и единствено от мускулите на бедрата.
Да, прочетохте много добре – от мускулите на бедрата!
Явно си беше помислил, че съм хирург или пък някакъв вълшебник от кабелна телевизия, който срещу съответната сума и бутилка със 100 грама хума и светена вода ще доведе до желания ефект! Да, ама не!

След като му обясних, че това няма как да се случи по най-логичния и разбираем начин, същият реши да потърси помощта на диетолог! И го намери! Хора има за всичко, нали!

Диетата за отслабване при това само от мускулите на бедрата беше изготвена и естесвено ми беше докладвано от самия него! Ефектът обаче беше отслабване само от джобовете на панталона, който носеше на бедрата си!

И НА КРАТКО С НЯКОЛКО ДУМИ ДА ОБОБЩИМ

За да поддържаме красиво тяло със здравословно, количество на подкожните мазнини е необходимо да се храним почти като кърмаче, т.е. на всеки три-четири часа, дори и през нощта за още по-добри резултати(ако през нощта не ви се похапва, то може да замените среднощното си хранене с НОЩЕН ПРОТЕИН, например с „Micellar Casein“. Виж повече на следния линк: http://mgergov.com/toraefimerida/?p=1306 ).

Относно съдържанието на храните(енергийна стойност) – лично аз на първо място поставям белтъчините, на второ – въглехидратите и мазнините. Няма трето място!
Естествено, че моят метаболизъм е доста забързан и горя като танк Т-55, благодарение на гена, храненето и тренировките ми мога да си позволявам доста калориййни бомби.
Но и целите по темата при мен са други – да повиша теглото си!

След време нещата ще станат много по-лесни и при вас и ще се научите да „чувате“ тялото си, но за да станат нещата, трябва преди всичко да направите първата крачка за да дойде ред и на втората, третата и т.н. Не отлагайте, а действайте!
Така, че започнете още от утре(не от понеделник) да се храните като за начало 4 пъти дневно, като наблягате на високобелтъчни храни от животински произход(всички видове филета), сложни въглехидрати(зърнени храни – напр. мюсли или кафяв ориз) и най-малко мазнини, като обаче приемате околко 3 грама Омега 3-6-9 дневно на 3 пъти!