Поддръжка на фен страница, провеждане на Facebook игри – Цени

0
Добави коментар
ivantspetrov
ivantspetrov

Поддръжка на фен страница, провеждане на Facebook игри – Цени

Цени за Поддръжка на фен страница, провеждане на Facebook игри.

Днес Facebook  е повече от медия. Социалната мрежа се превърна в мощен инструмент за правене на бизнес. С повече от 800 000 000 потребители по цял свят и над 3 000 000 в България,  Facebook стана апетитна хапка за всеки бизнес. Горните цифри говорят сами за себе си. Днес поддръжката на фирмената страница (фен страница) във фейсбук е задължителен елемент от цялото онлайн представяне на бизнеса ви. Борбата за вече хиляди лайкове е ожесточена.  Как да спечелим вниманието на нашият потенциален потребител и как да го задържим като активен абонат на нашата фен страница:
1. Спечелете вниманието на клиента и го накарайте да хареса фен страницата ви.
– Най-лесният и бърз начин за печелене на аудитория във Facebook става чрез организиране на фейсбук игра, в която условие е потребителите да харесат фен страницата, за да заявят участие. Важен момент тук е да отбележим е че е задължително така да конструирате фейсбук играта, че тя да се само рекламира. Дано не ви прозвуча сложно не се колебайте да се свържете с нас за повече информация.- Рекламиране на играта – защо да рекламираме играта а не фен страницата. Отговорът е много лесен: Ако рекламирате фен страницата неозначава че потребителя който я посещава в този момент ще я хареса. В другият случай ако измислите интересна игра със елементарно условие, и интересна награда, то много по-вероятно е потребителя да хареса фен страницата ви ако особено това е в част от условията на играта.
2. Как да задържим интереса на потребителите си – поддръжка на фен страница
Вече накарахме да потребителя да хареса веднъж фен страницата ни дори му обещахме че може да спечели награда от нас. Супер. Дали сега той/тя ще се сеща за нас дълго време ако просто оставим така нещата. Едва ли. Тук идва трудната част. Сега е време да го задържим като наш фен и да го монетаризираме като клиент. – Ежедневна поддръжка на фен страницата на нашият бизнес – поддържането на интереса на нашите фенове се изразява в ежедневната комуникация с тях. Фен страницата ни е отличен инструмент за това. За да сме постоянно интересни, това означава постоянно да публикуваме на нашата фен страница. Какво означава постоянно. Като експерти в бизнеса можем да кажем че за да изпълним условието за постоянно публикуване е да отделим поне един час на ден за фен страницата ни. Като казваме един час това означава този час да го използваме в публикуването на поне от 3 до 5 неща на стената на нашата фен страница и то в различните часови пояси на деня.- Комуникация със феновете – важен момент от поддръжката е постоянната комуникация със феновете изразяваща се във отговарянето на техните запитвания и коментари. Правейки това на време вашите фенове разбират че зад вашият профил стои човек, който го е грижа за техните интереси, а не просто фирма, която публикува по една публикация в месеца.- Друг важен момент е и редовното организиране на игри за вашите съществуващи фенове. Няма нищо по хубаво да те зарадват с малък подарък или жест само защото си фен (редовен клиент на една фирма). Помислете?  Доброто отношение към клиента го прави ваш завинаги.Надяваме се че ви бяхме полезни с материала.
3. Цена за поддръжка на фен страница
Много фирми решават сами да се справят със задачата, но не успяват. Ключът към успеха е отделеното време за пълноценна комуникация с клиентите ви. Ние знаем че вие сте заети с правенето на вашият бизнес. Несе колебайте да се свържете с нас, за да ви предоставим оферта за поддръжка на вашата фен страница. Нека ние се погрижим за вашата фен страница, вие да се погрижите за вашият бизнес.