Най-новите игри за iPhone (част 9)

1
Добави коментар
wweb
wweb

Последните заглавия в App Store винаги предизвикват интерес, като игрите за iPhone са на първо място. Всеки ден излизат стотици нови и нови платформи, но не всички заслужават внимание. Следващите игри са сред най-актуалните в своя жанр, като същевременно са безспорен източник на забавление с добра графика и отличен геймплей. 

Wreck-it Ralph

Следвайки стъпките на „Разбивачът Ралф“, Disney пусна игра за iPhone, изцяло базирана на популярния анимационен филм. Wreck-it Ralph е забавен аркаден пакет, който предлага три различни режима, следователно получавате 3 игри в една. Още при стартиране на приложението ще се появи начален екран с възможност за избор между Fix-it Felix Jr, Hero’s Duty и Sweet Climber.

 

Fix-it Felix Jr. ще ви върне назад във времето със своята 8-битова графика, където вие ще трябва да попаравите, всичко счупено от Ралф. Във вторият режим на играта – Hero’s Duty ще се наложи да се справите с досадни кибер-насекоми, използвайки различни лазерни оръжия и умения. Sweet Climber е последната аркадна игра от пакета, която ще ви отведе в свят от безкрайно катерене с приятна за окото графика.

 

Цена: $0.99 Производител: Disney

 

 

Air Patriots

Това е първата (и за сега единствената) iOS игра, създадена от Amazon. Тя е от типа tower defense, където добре познатите статични кули са заменени от самолетен ескадрон, с който ще се наложи да защитите територията си. Вие не само ще може да подредите най-добрата защитна формация, но и ще имате възможност да сменяте позициите си, според тактиката на противника.

 

С напредването на играта, възможностите също ще се увеличават. Air Patriots предлага 28 нива с предизвикателен геймплей, 7 уникални карти и над 50 постижения.

 

Цена: Безплатна Производител: Lemon Games SL

 

 

Borderland Legends

Популярната компютърна и конзолна игра Borderlands, вече има мобилна версия за iPhone и iPad. Borderlands Legends е създадена специално за феновете на поредицата, като добре познатите герой от FPS екшъна, ще бъдат управлявани по един нов начин, съобразно тъчскрийн възможностите на устройството.

 

Главната цел в играта е вашият герой да унищожи колкото се може повече врагове и да събира виртуални пари, с които по-късно ще имате възможност да си купите някой от стотиците различни оръжия. Всеки герой има различни способности и сили, като в процеса на игра те ще се подобряват.

 

Цена: $4.99 Производител: 2K Games

 

 

About Love, Hate, and the Other Ones

About Love, Hate and the Other Ones е пъзел игра от най-висок ранг. В него ще откриете две тъмни петна, всяко със свои собствени сили – едното разпръсква любов, а другото омраза – като средство за взаимодействие с останалите обитатели. Изборът между двете има стратегически елемент.

 

Играта притежава приятна графика, музика и звукови ефекти. В нея ще откриете 3 различни свята, всеки със своя тематичност и 60 ръчно изработени нива.

 

Цена: $0.99 Производител: Black Pants Studio

 

 

Ако искате още от най-новите игри за iPhone, може да ги намерите в част 8  и част 7 от поредицата.