„Бистришките тигри“ празнуваха победа с печено теле (Видео) | TemaDaily.bg – Темите на деня

1
Добави коментар
temadaily
temadaily

„Бистришките тигри“ празнуваха победа с печено теле (Видео)
150 зрители гледаха финала на Държавното първенство по футбол за ветерани. ГЕРБ събирали агитка с SMS-и

16 Ноември 2012 09:19
0

принтирай

|

текст

Пред погледа на само около 150 зрители снощи на стадион „Берое“, премиерът Бойко Борисов излезе с екипа на неговите „Бистришки тигри“ във финала на Държавното първенство по футбол за ветерани срещу Мастер (Бургас).

Премиерският тим победи бургазлиите с 5:3. Преди да вкара победния гол, Премиерът пропусна да вкара от 11-метров наказателен удар, изпращайки топката високо над напречната греда. Минути по – късно обаче той бе точен от игра и отбеляза окончателния победен гол – пети, за тима на „Бистришките тигри“. След края на футболната среща лично министър Свилен Нейков награди победителите. Редом с шампионската купа. „Бистришките тигри“ тази вечер ще вечерят с печено теле, подарено от местен бизнесмен.

По информация на БГНЕС, преди срещата от организацията на ГЕРБ са изпращали SMS-и на своите членове да присъстват на стадиона, за да гледат премиерския мач. В публиката на стадиона под Аязмото се видяха голяма част от служителите на общинска администрация, младежите на ФК „Берое“ и официални лица. Срещата се охраняваше от над 150 служители на реда. Стадион „Берое“ никога не е бил толкова празен, дори когато ФК Берое играеше в „Б“ републиканска футболна група. 

 

източник: БГНЕС

Temadaily/БГНЕС/Владимир Савов

Тагове: Бистришките тигри