„Болярка“ е новата българска плеймейтка

1
Добави коментар
danchosabev
danchosabev

Силвия Бахати е новата Playmate of the Year. Най-секси българката бе избрана на ефектна церемония в петзвездния хотел „Premier Luxury Mountain Resort“ в Банско.

Силвия е на 25 години, от Велико Търново, и е професионален модел. От три години танцува в еротичното шоу „The Secret Garden“ на Биляна Йотовска. Следва психология във великотърновския университет, а от една година е и щастливо обвързана. „Допоследно не вярвах, че ще грабна титлата, защото конкуренцията бе доста сериозна“, сподели минути след церемонията плейметката.

На второ място в надпреварата се класира Гентиана Халити, на 25 години, от София, а на трето – Мелиса Александрова, на 19 г., от Видин. Специалната награда на „Premier Luxury Mountain Resort“ отиде при Василена Аврамова, на 19 г., от София.

Сексапил, чар, добри маниери и класа. Това е, което новият и по-стилен „Playboy“ откри в новата си Playmate. През следващата година Силвия и нейните подгласнички ще са посланици на най-голямата мъжка марка. Както на големите пазари като САЩ и Русия, „Playboy“ държи именно на класата на момичетата, за да са в хармония с по-високите стилови и имиджови изисквания на изданието.

За втори път в осмегодишната история на конкурса читателите на „мъжката библия“ имаха решаващ глас в избора. В продължение на месец те имаха възможност да гласуват онлайн за своята фаворитка на сайта на изданието. Гласуването бе прекратено само 3 часа преди началото на официалната церемония.

Гласовете на феновете имаха 70% тежест при определянето на победителката, а останалите 30% останаха за журито. За да се гарантира пълната независимост на журиращите, техните имена се пазеха до последно в тайна. Финалистките бяха оценявани от д-р Ангел Енчев – председател на журито, Меги Колева – Playmate 2011, Петко Димитров, Франческо Буути и Александрос Папунидис.

Новата Playmate бе поздравена лично от Теодора Велинова, Митко Димитров, Денис Ризов и Меги Колева. Христо Сираков, Борис Гълъбов, кмета на Кресна Иван Кръстев, Киро Скалата бяха сред публиката.