Div.BG 2.0 – This is the new shit – div.bg

1
Добави коментар
todorova_nina
todorova_nina

Здравейте приятели! След близо година и половина виртуална пот, екипът на Div.bg с гордост ви представя новия дизайн на сайта, който всички така обичате (ама сме и скромни). От днес (19.11.2012 г.), което съвсем случайно е и международният ден на мъжа (обратното 8-ми март) сме доста по-свежи, доста по-диви и доста по-красиви (ахем, ахем… скромничим пак).

Най-сериозните промени касаят заглавната страница на Div.bg, която вече представя на всеки посетител на сайта пет пъти повече информация, отколкото до момента. Както ще забележете, особено внимание сме обърнали на МАЦКИТЕ и КЛАСАЦИИТЕ. Качествена промяна отбелязваме и в начина, по който ще можете да разглеждате нашите ГАЛЕРИИ, които не само, че ще бъдат повече, по-големи и по-готини, но и вече изглеждат значително по-добре.

Подобрения сме нанесли и по начина, по който четете нашите статии. Всяка статия вече ви дава пълен достъп до най-новите материали в една от нашите седем категории: ЗАБАВНО, СЕКС, СПОРТ, ИГРАЧКИ, СТИЛ, СЕМЕЙСТВО и ПАРИ. Към това добавяме новата система за рейтинг на статиите и оптимизираната система за коментари, и получаваме едно 100% по-диво и забавно изживяване.

Надяваме се, че всичките тези подобрения и нововъведения ще ви направят една идея по-диви и щастливи в интернет, и без друго без Div.bg Мрежата щеше да е едно изключително скучно място. Не смятате ли?