Големият шаран е красив!

3
Добави коментар
bga
bga

Австриец с голям улов!

Вижте този невероятен шаран, уловен от австрийския риболовец Андреас Карер, който доказва, че голямата риба несъмнено е и красива! Тежащ 30.6 кг (67 lb) , този огромен шаран е резултат от много месеци усилена работа за Андреас, на много изгубени часове, които обаче са си стрували.

Той разказва: „Преследвам тази специална риба повече от две години и сега мога да се похваля, че хващам първият си екземпляр, тежащ повече от 30 кг. Около полунощ той ми удари на Plum/Carproice 15 мм поп-ъп на Nutrabaits, което беше сред голямо захранено петно от сладка царевица.

Борбата, която протече с помощта на лодката, в средата на дълбока мъгла, не беше толкова грандиозна и драматична. Но когато рибата се показа на повърхността бях останал без думи ! Карл, моят приятел, свърши много добра работа с кепа и шарана падна безпроблемно в него. Когато дойде време да махна куката, която беше Arma Point SSC размер 4, се беше захванала много здраво и така още веднъж показа колко е добра и стабилна. Аз съм на седмото небе!“

CarpBG